Onze medewerkers

Bregje Verschaeren

Welkom! Mijn naam is Bregje Verschaeren. Ik ben een gedreven ondernemer met een passie voor mensen en ontwikkeling. Beide komen samen in CoachPraktijk Twente. In 2015 heb ik het bedrijf opgericht. Ik coach mensen met levens- en loopbaanvragen en stressproblematiek. Als trainer ben ik regelmatig in allerlei bedrijven en organisaties te vinden voor trainingen en workshops. Ook ben ik docent bij Balansgroep, voor de Registeropleiding tot Allround Coach bij Balansgroep. Ik ben door NOBCO en NOLOC geaccrediteerd.

Lees verder

Bregje VerschaerenNOBCO/EMCC Master Coach, ESIA supervisor, Trainer EQA coachopleidingen, Register Loopbaancoach Almelo (NOLOC), TMA & DISC gecertificeerd
Gabriëlle Kiefmann

Ik ben Gabriëlle Kiefmann, trainer bij CoachPraktijk Twente. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het Montessori-basisonderwijs. Enkele jaren geleden besloot ik mijn koers te veranderen en ben ik me gaan verdiepen in wat ik nog meer heel graag zou willen doen. Ik ontdekte dat het mijn passie is om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Voor CoachPraktijk Twente ben ik werkzaam als coach en trainer. Ik ben door NOBCO & NOLOC geaccrediteerd.

Lees verder

Gabriëlle KiefmannNOBCO/EMCC Master Coach, ESIA Supervisor, Trainer EQA coachopleidingen, Register Loopbaancoach Almelo (NOLOC), TMA & DISC gecertificeerd
Marcel Petersen

Ik ben Marcel Petersen en ben meer dan 20 jaar werkzaam bij Infra bouworganisaties in binnen en buitenland. Door mijn ervaring in het werken in diverse organisaties, teams en met mensen ben ik de opleiding Organisatiecoach gaan volgen om mij te verdiepen om efficiënter te kunnen werken met elkaar. Bij Coachpraktijk Twente focus ik mij op Organisatie-, Team- en Managementcoaching. In de sociale verbinding tussen mensen ligt een sleutel naar succes voor de mensen, teams en organisaties. Het begeleiden van medewerkers, teams en organisatie doe ik vol overgave. 

 

Lees meer

Marcel PetersenOrganisatiecoach, teamcoach, managementcoach, loopbaancoach Almelo
Chantal van der Wal - Hartog

Mijn naam is Chantal van der Wal – Hartog. Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik mijn loopbaan gestart in de commerciële dienstverlening waar ik mij hoofdzakelijk heb bezig gehouden met werving en selectie van werknemers voor grote organisaties. Daarna heb ik veel mensen in verschillende sectoren begeleid in outplacement- en reintegratie trajecten. Vervolgens heb ik een overstap gemaakt naar het personeelsadvies. Binnen verschillende organisaties denk ik mee over personeelsbeleid, uitvoerende HR taken en geef ik trainingen Coachend Leiderschap. 

Lees meer

Chantal van der Wal - HartogRegister Loopbaancoach Almelo (NOLOC), HR adviseur, coach, trainer, TMA professional

Internationale ethische code en internale diversiteits- en Inclusieverklaring. CoachPraktijk Twente werkt volgens deze code, welke we van groot belang vinden in coaching. De code vind je hier. (loopbaancoach Almelo)

Licencies en certificeringen CoachPraktijk Twente heeft verschillende licenties en certificeringen om testen, onderzoeken en analyses af te nemen bij de volgende organisaties:

  • TMA
  • DISC
  • Pearson
  • Ixly
  • LDC
  • NOA
  • BALANS Kleurentest
  • Testing Talents
  • CSR

Geaccrediteerde life & loopbaancoach Almelo en omgeving

De medewerkers van CoachPraktijk Twente hebben een erkende opleiding gevolgd die geaccrediteerd is binnen het vakgebied. We vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom zijn we aangesloten en geaccrediteerd bij beroepsverenigingen NOBCO en NOLOC. We blijven ons ontwikkeling doormiddel van studies, opleidingen, cursussen, intervisie en supervisie, zodat we mensen en organisaties zo goed mogelijk kunnen begeleiden. (loopbaancoach Almelo)

loopbaancoach Almelo       Loopbaancoach almeloLoopbaancoach Almelo   loopbaancoach Almelo      loopbaancoach Almelo    loopbaancoach almelo