Onze medewerkers

Welkom! Mijn naam is Bregje Verschaeren. Ik ben een gedreven ondernemer met een passie voor mensen en ontwikkeling. Beide komen samen in CoachPraktijk Twente. Ik coach mensen met levens- en loopbaanvragen. Als trainer ben ik regelmatig in allerlei bedrijven en organisaties te vinden voor trainingen en leuke workshops. Ook ben ik docent bij Balansgroep, voor de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij Balansgroep. De opleiding is door NOBCO geaccrediteerd. Ik ben door beroepsverenigingen NOBCO & NOLOC erkend als coach professional. Lees verder

Bregje Verschaeren
Bregje VerschaerenCoach & trainer, DISC & TMA professional

Ik ben Gabriëlle Kiefmann, trainer bij CoachPraktijk Twente. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het Montessori-basisonderwijs. Enkele jaren geleden besloot ik mijn koers te veranderen en ben ik me gaan verdiepen in wat ik nog meer heel graag zou willen doen. Ik ontdekte dat het mijn passie is om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Voor CoachPraktijk Twente ben ik werkzaam als trainer en workshopleider. Ook geef ik samen met Bregje een coachopleiding in Zwolle. Lees verder

Gabriëlle Kiefmann
Gabriëlle KiefmannCoach & trainer, DISC & TMA professional

Mijn naam is Chantal van der Wal – Hartog. Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik mijn loopbaan gestart in de commerciële dienstverlening waar ik mij hoofdzakelijk heb bezig gehouden met werving en selectie van werknemers voor grote organisaties. Daarna heb ik veel mensen in verschillende sectoren begeleid in outplacement- en reintegratie trajecten. Vervolgens heb ik een overstap gemaakt naar het personeelsadvies. Binnen verschillende organisaties denk ik mee over personeelsbeleid, uitvoerende HR taken en geef ik trainingen Coachend Leiderschap. Lees meer

Chantal van der Wal - Hartog
Chantal van der Wal - HartogHR adviseur, coach, trainer, TMA professional

Referenties Ben je benieuwd naar ervaringen van andere mensen die een traject hebben gedaan bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan hier. Onze tarieven vind je hier.

Coachsessie annuleren Wil je een coachsessie annuleren? Tot 24 uur voor de sessie kan je een afspraak kosteloos annuleren. Daarna worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden Download hier de Algemene Voorwaarden van CoachPraktijk Twente, loopbaancoach Almelo.

Internationale ethische code en internale diversiteits- en Inclusieverklaring. CoachPraktijk Twente werkt volgens deze code, welke we van groot belang vinden in coaching. De code vind je hier.

Privacyverklaring CoachPraktijk Twente volgt de wetgeving omtrent de Autoriteit Persoonsgegevens. Download hier de privacyverklaring van CoachPraktijk Twente.

Licencies en certificeringen CoachPraktijk Twente heeft verschillende licenties en certificeringen om testen, onderzoeken en analyses af te nemen bij de volgende organisaties:

  • TMA
  • DISC
  • Pearson
  • Ixly
  • LDC
  • NOA
  • BALANS Kleurentest
  • Testing Talents
  • CSR

Geaccrediteerde life & loopbaancoach Almelo en omgeving

De medewerkers van CoachPraktijk Twente hebben een erkende opleiding gevolgd die geaccrediteerd is binnen het vakgebied. We vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom zijn we aangesloten en geaccrediteerd bij beroepsverenigingen NOBCO en NOLOC. We blijven ons ontwikkeling doormiddel van studies, opleidingen, cursussen, intervisie en supervisie, zodat we mensen en organisaties zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

    loopbaancoach almelo loopbaancoaching  loopbaancoach almelo  loopbaancoach  loopbaancoaching