Bregje Verschaeren

noloc erkendWelkom, mijn naam is Bregje Verschaeren, oprichter van CoachPraktijk Twente. De coachpraktijk is gevestigd in Almelo. Ik ben werkzaam als personal coach, docent en trainer. Ik ben door NOBCO gecertificeerd tot Master coach en door NOLOC erkend tot Register Loopbaancoach. Ik coach mensen met levens- en loopbaanvragen en stressklachten. Daarnaast ben ik docent van de Registeropleiding tot Allround Coach bij Balansgroep en train ik bij verschillende organisaties. Als jongerencoach ben ik aangesloten bij Kickor.

De mens in mijn grote drijfveer. Al van jongs af aan wil ik met mensen aan de slag, ondersteunen, motiveren, activeren; van betekenis zijn. Als coach ben ik in staat het beste uit de ander naar boven te halen. Ik ben sensitief, kan goed luisteren en motiveren. Met veel plezier begeleid ik mensen in groei en ontwikkeling. Soms loop je vast, weet je niet goed welke kant je op wilt of vind je het spannend de stappen te zetten om je droom te realiseren. Dan is het fijn als je met een coach kan onderzoeken wat het spannend maakt en wat jij nodig hebt om de stap te durven nemen. Dat geldt voor persoonlijke coaching, maar ook zeker voor loopbaan coaching. We moeten steeds langer werken, daarom is het nog belangrijker dat je iets doet waar je blij van wordt!

Coaching

Coaching is voor iedereen ontzettend belangrijk. Net als je auto heb ook jij af en toe grote onderhoudsbeurt nodig. Reflectie en zelfinzicht maken groei mogelijk, of dat nou persoonlijke groei is of ontwikkeling in je loopbaan. Een coachtraject is een investering in jezelf waar je jaren plezier van hebt. Wil jij aan de slag met persoonlijke ontwikkeling op het gebied van jouw werk of je persoonlijke leven? Ik begeleid je graag, zodat je weer vol zelfvertrouwen en zekerder in het leven staat.

Workshops

Samen met mijn collega Gabriëlle verzorg ik leuke en leerzame workshops, bijvoorbeeld om de talenten van collega’s beter te leren kennen, beter te samenwerken of om de communicatie te verbeteren. Een workshop bestaat meestal uit een middag of een hele dag, waarin we vooral praktisch met elkaar aan de slag gaan.

Training

Ik geef trainingen voor verschillende organisaties, zoals communicatie trainingen en persoonlijke effectiviteit. Trainingen zijn vaak op maat gemaakt, passend bij de organisatie en het doel van de training.

NOBCO & NOLOC erkend

Ik ben NOBCO en NOLOC erkend, daarnaast beschik ik over verschillende certificeringen, zoals TMA en DISC. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd. Jaren geleden ben ik gestart met een erkende opleiding tot coach, waarna ik mijn heb uitgebreid met verschillende vervolgopleidingen, zoals systemisch coachen. Ik ben gecertificeerd om verschillende testen, analyse en onderzoeken af te nemen, zoals bijvoorbeeld bij NOA, Ixly en Pearson.

NOLOC erkend