Marcel Petersen

organisatiecoachIk ben Marcel Petersen en ben meer dan 20 jaar werkzaam bij Infra bouworganisaties in binnen en buitenland. Door mijn ervaring in het werken in diverse organisaties, teams en met mensen ben ik de opleiding Organisatiecoach gaan volgen om mij te verdiepen om efficiënter te kunnen werken met elkaar.

Bij Coachpraktijk Twente focus ik mij op Organisatie-, Team- en Managementcoaching. In de sociale verbinding tussen mensen ligt een sleutel naar succes voor de mensen, teams en organisaties.

Het begeleiden van medewerkers, teams en organisatie doe ik als organisatiecoach vol overgave. Enkele kenmerken van mij: enthousiasme, rust en confronteren. Voorwaarden die wij van tevoren doornemen: vertrouwen, borgen van veiligheid, probleem duidelijk.

Wil jij met ons in gesprek om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact op met ons.

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op LinkedIn.