Talentontwikkeling

Iedereen heeft talent! We weten het alleen niet altijd van onszelf. Naast kennis, hebben mensen van ‘nature’ namelijk nog veel meer in huis. Dat noemen we talenten.

Als je inzichtelijk hebt waar jouw talent ligt, welke taken je bij voorkeur uitvoert, waar je blij van wordt, dan ken je ook de plek waar jij je van nature prettig en veilig voelt. Die comfortzone is een goede voedingsbodem voor een verdere ontwikkeling. Want als je iemand in zijn kracht zet op basis van zijn natuurlijke talent, kan hij zich het beste ontwikkelen en haal je het meeste potentieel uit jezelf en/of je omgeving.

Een coach traject biedt uitkomst!

Een coach traject helpt je de juiste koers weer te vinden, stappen te durven zetten en te ontdekken wat je nou echt wilt. Welk traject het beste bij jou past is afhankelijk van jouw coachvraag. Binnen de verschillende trajecten besteedt CoachPraktijk Twente veel aandacht aan jou en (het concretiseren van) jouw coach vraag. Elk traject vraagt om een eigen benadering. Dat is erg belangrijk voor het resultaat en het slagen van jouw traject. De een heeft 8 sessies nodig om zijn doel te bereiken, de ander twee of vier. Dit is afhankelijk van jou als persoon en jouw coachvraag.

Personal coaching

Je loopt tegen iets aan en dat wil je veranderen. Dat kan met coaching.

Loopbaan coaching

Je wilt je ontwikkelen in je werk of ontdekken wat nou echt bij je past.

Stress coaching

Stress coaching helpt je om te gaan met stress en klachten te verminderen.

Coaching on the job

Ontwikkeling van kwaliteiten en vaardigheden.

Studiekeuze traject

Ontdek welke studies het beste bij jou passen in een studiekeuze traject.

TMA Traject

Een snelle methode om inzicht te krijgen in talenten, drijfveren en competenties.

Assessment

Zelf een loopbaan assessment doen of een sollicitatie assessment laten doen.

Outplacement

Goede begeleiding van werk naar werk.

Aan de slag met talentontwikkeling

Wil je meer weten over een talentontwikkeling en coaching bij CoachPraktijk Twente of heb je andere wensen? Vraag dan een gratis oriënterend gesprek aan.

CoachPraktijk Twente is een door NOLOC erkend (loopbaan) coach bedrijf.

talentontwikkeling