Erkende en gecertificeerde coaches

CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend. Als NOLOC loopbaancoach heb je deelgenomen aan een toelatingsprocedure waarna je gecertificeerd wordt tot Register Loopbaan Professional. NOLOC is de grootste vereniging voor loopbaanprofessionals in Nederland. De vereniging zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland.

NOLOC loopbaancoach

NOLOC wil voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden onderscheid maken in het grote aanbod van loopbaanadviseurs op basis van kennis, kwaliteit en ervaring. Het beroep van loopbaanadviseur in Nederland niet beschermd. Met een NOLOC-erkenning biedt een coach je veel meer zekerheid over het krijgen van kwalitatief goede loopbaancoaching. Een erkende coach beschikt minimaal over een HBO opleiding, heeft aantoonbare kennis van mens en organisatieontwikkeling, de arbeidsmarkt, beroepen en opleidingen. Daarnaast kunnen coaches die zijn aangesloten bij de beroepsvereniging werken met coachmethoden en technieken. Elke drie jaar vindt er een toetsmoment plaats om te kijken of de NOLOC loopbaancoach nog voldoet aan de voorwaarden die NOLOC stelt aan de erkenning.

Onze coaches

Onze coaches vinden het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen op het gebied van coaching en loopbaanontwikkeling. Als NOLOC loopbaancoach zijn we op de hoogte van de arbeidsmarktontwikkelingen, kunnen we werken met goede coachtechnieken, hebben  we kennis van opleidingen en natuurlijk de mens. We vinden het belangrijk dat we jou goed kunnen begeleiden, zodat je na een coachtraject weer zelfverzekerd de arbeidsmarkt op gaat. We blijven ons dan ook ontwikkelen, doormiddel van scholing, cursussen, intervisie en andere relevantie bijeenkomsten en seminars. Wil je meer weten over onze coaches? Kijk dan hier.

Aan de slag met jouw een NOLOC Loopbaancoach

Wil je aan de slag met een NOLOC loopbaancoach of loop je rond met een vraag voor personal coaching, een assessment, stress coaching of studiekeuze? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingesgesprek. Je bent van harte welkom!

NOLOC loopbaancoach