Erkende en gecertificeerde coaches

De coaches van CoachPraktijk Twente zijn door NOBCO en NOLOC erkend. Als NOBCO coach en NOLOC loopbaancoach heb je deelgenomen aan een toelatingsprocedure waarna je geaccrediteerd wordt tot Register Loopbaan Professional. Beroepsvereniging NOBCO accrediteerd op niveau. De coaches van CoachPraktijk Twente zijn geaccrediteerd op master niveau.

NOBCO

Leidend zijn in de ontwikkeling van het coachvak en bijdragen aan de bekendheid en beschikbaarheid van professionele coaching; dat is de missie van NOBCO. Haar visie is dat professionele coaching een wezenlijke bijdrage levert aan het welzijn en de ontwikkeling van mensen en organisaties.

NOLOC

NOLOC is de grootste vereniging voor loopbaanprofessionals in Nederland. De vereniging zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland.

Onze coaches

Onze coaches vinden het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Als NOBCO coach en NOLOC loopbaancoach ontwikkelen we continu onze coachingsvaardigheden, zijn we op de hoogte van de arbeidsmarktontwikkelingen, kunnen we werken met goede coachtechnieken, hebben  we kennis van opleidingen en natuurlijk de mens. We vinden het belangrijk dat we jou goed kunnen begeleiden, zodat je na een coachtraject weer zelfverzekerd de arbeidsmarkt op gaat. We blijven ons dan ook ontwikkelen, doormiddel van scholing, cursussen, intervisie en andere relevantie bijeenkomsten en seminars. Wil je meer weten over onze coaches? Kijk dan hier.

Aan de slag met jouw een NOBCO coach of NOLOC Loopbaancoach

Wil je aan de slag met een NOLOC loopbaancoach of loop je rond met een vraag voor personal coaching, een assessment, stress coaching of studiekeuze? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingesgesprek. Je bent van harte welkom!

NOLOC loopbaancoach