Onze medewerkers

Welkom! Mijn naam is Bregje Verschaeren. Ik ben een gedreven ondernemer met een passie voor mensen en ontwikkeling. Beide komen samen in CoachPraktijk Twente. Ik coach mensen met levens- en loopbaanvragen. Als trainer ben ik regelmatig in allerlei bedrijven en organisaties te vinden voor trainingen en leuke workshops. Ook ben ik docent bij Balansgroep, voor de Registeropleiding tot Allround Coach bij Balansgroep. De opleiding is door NOBCO geaccrediteerd. Ik ben door beroepsverenigingen NOBCO en NOLOC geaccrediteerd (NOBCO/EMCC Master coach, Register Loopbaanprofessional). Lees verder

Bregje Verschaeren
Bregje VerschaerenNOBCO/EMCC Master Coach, Trainer EQA coachopleidingen, Register Loopbaanprofessional, TMA & DISC gecertificeerd

Ik ben Gabriëlle Kiefmann, trainer bij CoachPraktijk Twente. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het Montessori-basisonderwijs. Enkele jaren geleden besloot ik mijn koers te veranderen en ben ik me gaan verdiepen in wat ik nog meer heel graag zou willen doen. Ik ontdekte dat het mijn passie is om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Voor CoachPraktijk Twente ben ik werkzaam als coach, trainer en workshopleider. Ook geef ik samen met Bregje een EAQ coachopleiding in Zwolle. Ik ben door NOBCO & NOLOC geaccrediteerd (NOBCO/EMCC Master Coach, Register Loopbaanprofessional). Lees verder

Gabriëlle Kiefmann
Gabriëlle KiefmannNOBCO/EMCC Master Coach, Trainer EQA coachopleidingen, Register Loopbaanprofessional, TMA & DISC gecertificeerd

Mijn naam is Chantal van der Wal – Hartog. Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik mijn loopbaan gestart in de commerciële dienstverlening waar ik mij hoofdzakelijk heb bezig gehouden met werving en selectie van werknemers voor grote organisaties. Daarna heb ik veel mensen in verschillende sectoren begeleid in outplacement- en reintegratie trajecten. Vervolgens heb ik een overstap gemaakt naar het personeelsadvies. Binnen verschillende organisaties denk ik mee over personeelsbeleid, uitvoerende HR taken en geef ik trainingen Coachend Leiderschap. Lees meer

Chantal van der Wal - Hartog
Chantal van der Wal - HartogRegister Loopbaanprofessional (NOLOC), HR adviseur, coach, trainer, TMA professional

Mijn naam is Nicole Klaver. Na het afronden van de PABO heb ik 20 jaar, als docent en schoolleider in het basisonderwijs gewerkt. Het motiveren en inspireren van mensen is een rode draad in mijn leven en in mijn huidige baan als wandelcoach en trainer kan ik dit goed inzetten. Naast mijn coachpraktijk, waarbij ik voornamelijk individueel wandelcoach, ben ik ook werkzaam voor een coachopleider. De mens achter de mens te zien. Dat is wat mij drijft. Sensitief, motiverend en serieus met een vleugje humor is wat mij kenmerkt.
Lees meer.

Nicole KlaverNOBCO/EMCC Senior Coach, Trainer EQA coachopleidingen, Supervisor, wandelcoach

Referenties

Ben je benieuwd naar ervaringen van andere mensen die een traject hebben gedaan bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan hier.

Geaccrediteerd

De medewerkers van CoachPraktijk Twente hebben een erkende opleiding gevolgd die geaccrediteerd is binnen het vakgebied. We vinden kwaliteit erg belangrijk, daarom zijn we aangesloten en geaccrediteerd bij beroepsverenigingen NOBCO en NOLOC. We blijven ons ontwikkeling doormiddel van studies, opleidingen, cursussen, intervisie en supervisie, zodat we mensen en organisaties zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

Contact

Wil je meer weten over onze medewerkers of ben je benieuwd wat we voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

 geaccrediteerdgeaccrediteerd geaccrediteerd  geaccrediteerd  geaccrediteerd    geaccrediteerd geaccrediteerd