Gabriëlle Kiefmann

Ik ben Gabriëlle Kiefmann, coach en trainer bij CoachPraktijk Twente. Meer dan 25 jaar ben ik werkzaam geweest in het Montessori-basisonderwijs. Enkele jaren geleden besloot ik mijn koers te veranderen en ben ik me gaan verdiepen in wat ik nog meer heel graag zou willen doen. Ik ontdekte dat het mijn passie is om mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ik heb de opleiding ‘Life & loopbaancoach’ (heet nu Registeropleiding tot Professioneel Coach) gevolgd bij de Balansgroep in Driebergen. Daar ben ik nu trainer en begeleid ik studenten die de opleiding tot coach volgen. Ik vind het belangrijk om me te ontwikkelen en ben dan ook dol op bijscholingen, opleidingen en cursussen. Dit alles met een doel: bijdragen aan het geluk van anderen door te investeren in persoonlijke ontwikkeling.

(DISC) trainer

Ik geef verschillende trainingen, waaronder de DISC team training. Ik ben gecertificeerd DISC trainer en werk graag met deze methodiek. Het DISC model brengt voorkeursgedrag en -communicatie in kaart. Hiermee kun je je eigen voorkeuren in verschillende omgevingen in beeld brengen en ook die van anderen. Hierdoor begrijp je wat jezelf en anderen motiveert en waarom jij en anderen bepaalde keuzes maken. Een mooie en effectieve methodiek om mee te werken.

workshops

Workshops

Ik geef regelmatig workshops, voor particulieren, maar ook in organisaties. Dit doe ik samen met Bregje Verschaeren. Workshops bieden een goede gelegenheid om jezelf en je team echt te leren kennen. Je kunt terecht voor bijvoorbeeld een DISC workshop, een workshop drijfveren & talenten of onze workshops Kernkwaliteiten. We maken ook regelmatig workshops op maat.

Ik ben DISC en TMA gecertificeerd. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom, maar het is ook geen enkel probleem om naar jou te komen!

Terug