Hoe ga jij de zomer in?

Na een mooie zomerweek zitten we opeens weer midden in een koude week! In het nieuws was deze week te horen dat meer mensen naar het buitenland gaan dit jaar, de zon opzoeken! We hebben behoefte aan zon, lekker weer, opladen. Met een paar weken voor de boeg is het vaak aanpoten, zeker bij bedrijven die tijdelijk de deuren sluiten in verband met de bouwvak. Hoe ga jij de laatste weken in? Nog energie over na een werkdag of moet je jezelf door de laatste weken heen trekken? Wil je relaxter op vakantie? Ga dan eens in gesprek met een coach. Met een personal coach uit Twente kan je jouw situatie eens onder de loep nemen en onderzoeken wat je kan doen om wel ontspannen die vakantie in te gaan.

Ontspannen

In warme landen kunnen ze het vaak veel beter, ontspannen. Meegaan met de warmte, een siesta, lange avonden genieten en accepteren dat sommige zaken niet meteen zijn opgelost. Hoe ging dat bij jou de vorige week? Lukte het te ontspannen met het warme weer of moest de airco aan om op volle kracht aan het werk te gaan? Probeer eens te kijken voor je op vakantie gaat wat echt moet. En onderzoek hoe jouw tijd de komende tijd wilt besteden. Waar wil je tijd in stoppen en waarin juist niet. Welke contacten geven je energie en welke trekken je leeg? Welke keuzes maak je en welke wil je maken? Hoe kan je meer ontspannen op vakantie gaan? Met een personal coach uit Twente onderzoek je waar op dit moment jouw energievreters en -gevers liggen. En je ontdekt hoe je daar (beter) mee om kan gaan.

Aan de slag met een personal coach uit Twente

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC geaccrediteerd. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

     Personal coach uit TwentePersonal coach uit Twente