Enneagram Kleurentest

Kleurentest, loopbaancoach, Almelo

Ben je benieuwd naar je drijfveren? Dan is de Enneagram Kleurentest de juiste keuze.

Deze test geeft, aan de hand van een aantal stellingen, een beeld van essentiële drijfveren die bepalend zijn voor iemands gedrag en persoonlijkheidstype; een individueel drijfverenprofiel. Een dergelijk inzicht kan zelfinzicht verdiepen en ondersteunen bij het maken van keuzes en het bepalen van doelen.

Hoe werkt de Enneagram Kleurentest?

De test bestaat uit 117 stellingen en de uitkomst geeft aan hoe gescoord wordt op belangrijke drijfveren. Ieder mens bezit alle 9 drijfveren, de individuele verschillen van belangrijkheid van drijfveren maken ons als mens uniek; het drijfverenprofiel is als het ware onze vingerafdruk. Je maakt de test online. Na het maken van de test ontvang je van ons de uitslag van jouw test, zodat je je kan inlezen en voorbereiden. In een eerstvolgend coachgesprek bespreken we de uitslag van jouw test.

Wat levert de test op?

• De kleurentest levert inzicht in persoonlijke drijfveren, ook wel waarden genoemd en bevestigt iemand in zijn identiteit en eigenwaarde.

• Het drijfverenprofiel kan dienen als vertrekpunt voor verdere ontwikkeling.

• Draagt bij aan een betere samenwerking.

Wil je meer weten over deze drijfverentest? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De Enneagram Kleurentest is ontwikkeld door Balansgroep.

Aan de slag met de kleurentest

Wil je aan de slag met de kleurentest? Of wil je starten met een coachtraject? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je bent van harte welkom.

We vinden kwaliteit heel belangrijk. Daarom blijven we ons ontwikkelen doormiddel van scholing en opleiding. Ook zijn we aangesloten bij en erkend door de grootste beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals in Nederland: NOLOC.

Terug naar home