Loopbaanbegeleiding

Wanneer je niet meer lekker in je werk zit kan dat allerlei oorzaken hebben. Wat er aan ten grondslag ligt is niet altijd duidelijk. Door middel van loopbaanbegeleiding door een loopbaancoach krijg je meer inzichten in jezelf. Je begrijpt beter waarom je doet zoals je doet, wat je energieheeft en kost, hoe je omgaat met lastige situaties, etcetera. Inzichten die je helpen weer overzicht te krijgen en keuzes te maken.  Niet altijd is het nodig om rigoureuze stappen te zetten, soms zijn wat aanpassingen al goed. Wil jij onderzoeken welke stappen je wilt zetten? Start dan eens met een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Wat gaan we doen?

In een traject van loopbaanbegeleiding door een loopbaancoach doorloop je verschillende fases. Deze fases geven je inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Zodat je niet altijd begrijpt waarom je doet zoals je doet, maar er ook richting aan kan geven. Het loopbaantraject wordt aangevuld door een drijfverentest. Dat kan de Enneagram Drijfverentest zijn of de TMA. Welke je doet hangt van jouw behoefte, maar ook van je portemonnee. De TMA is wat kostbaarder, maar bied je een mooie analyse van jouw talenten, drijfveren, je ideale werkomgeving, communicatie en jouw aanleg voor verschillende competenties.

Nadat je een goed inzicht hebt gekregen in jouw talenten en drijfveren onderzoeken we jouw interesses. Wanneer je besloten hebt echt ander werk te gaan doen, dan zullen we ook verder kijken en onderzoeken waar jouw interesses liggen op het gebied van werk en de arbeidsmarkt. Bij loopbaanbegeleiding door een loopbaancoach begeleiden we je in alle stappen die jou richting geven voor de toekomst.

Loopbaanbegeleiding door loopbaancoach

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Kwaliteit vinden we heel belangrijk. Daarom zijn we aangesloten en geaccrediteerd bij de twee grootste beroepsverenigingen in Nederland, NOLOC en NOBCO.

Loopbaanbegeleiding door loopbaancoach    Loopbaanbegeleiding door loopbaancoach