Supervisie

Ben jij werkzaam als coach en heb je behoefte aan professionele supervisie? Dan kan je bij CoachPraktijk Twente terecht. Onze supervisors hebben veel ervaring met zowel coaching als supervisie en zijn daarmee een professionele gesprekspartner voor jou. Supervisie is bedoeld voor mensen die met mensen werken. Het houdt je scherp in je vak, bevordert ontwikkeling en stimuleert de eigen reflectie.

Wat is supervisie eigenlijk?

Bij supervisie staat leren door reflectie centraal. Onder begeleiding van een supervisor leer je je eigen handelen tegen het licht te houden. Je ontwikkelt je zelfreflecterend vermogen, waardoor je beroepspraktijk professionaliseert en jij je als mens ontwikkelt. Hierbij staan we stil bij kernmomenten in jouw praktijk. We onderzoeken wat er gebeurt en hoe je kunt leren van gebeurtenissen, gevoelens en gedachten over en in jouw praktijk. Daarbij staat centraal hoe je met deze gebeurtenissen, gevoelens en gedachten omgaat. Door in en uit te zoomen op jouw handelen leer je objectief te onderzoeken wat er gaande is, je ontdek waar je kan leren en waarin je kan groeien. Dit doe je door continu te onderzoeken waar de relatie ligt tussen wat je voelt en ervaart en wat je doet in jouw praktijk.

Professionele coaching

Als coach groei en ontwikkel je. Supervisie is er voor alle fases in jouw ontwikkeling. Bij aanvang, bij jouw groei naar professionele coaching, maar ook voor ervaren coaches, waarbij kritische reflectie en ethiek bijvoorbeeld een rol spelen. Verschillende beroepsverenigingen, zoals NOLOC en NOBCO zien supervisie en intervisie als een belangrijk verplicht onderdeel van de beroepspraktijk van coaches. Als trainers van een geaccrediteerde coachopleidingen ondersteunen wij dit volledig. Supervisie is onderdeel van geaccrediteerde opleidingen, maar ook van belang dat dit wordt vastgehouden na het behalen van een diploma. Dat doen we zelf uiteraard ook.

Aanmelden voor supervisie

Heb je behoefte aan professionele supervisie? Kom dan gerust eens kennismaken. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en beantwoorden we graag jouw vragen. Ook kan je zo ontdekken of je een klik ervaart. Supervisie is zowel live als online mogelijk.

Onze supervisors zijn opgeleid tot supervisor en geaccrediteerd door NOLOC en NOBCO (tot master coach).

Supervisie  Supervisie