Chantal van der Wal

coachend leiderschapMijn naam is Chantal van der Wal – Hartog. Na mijn HBO studie Personeel en Organisatie ben ik mijn loopbaan gestart in de commerciële dienstverlening waar ik mij hoofdzakelijk heb bezig gehouden met werving en selectie van werknemers voor grote organisaties. Daarna heb ik veel mensen in verschillende sectoren begeleid in outplacement- en reintegratie trajecten. Vervolgens heb ik een overstap gemaakt naar het personeelsadvies. Op interim basis heb ik binnen verschillende organisaties meegedacht over personeelsbeleid, uitvoerende HR taken verricht en trainingen Coachend Leiderschap gegeven.

Wat mij in al mijn functies het meest heeft geboeid is het acteren van mensen binnen organisaties. Mensen gebruik laten maken van hun talenten en hen uitdagen om zich te blijven ontwikkelen en te groeien op persoonlijk en professioneel vlak is waar ik veel energie uithaal. Graag kijk ik mee hoe werknemers binnen organisaties het meest tot hun recht komen. Daarnaast kijk in vanuit HR oogpunt hoe er op professionele wijze inhoud gegeven kan worden aan instroom, doorstroom en uitstroom van werknemers.

Om dit gedegen te kunnen doen, heb ik naast mijn P&O opleiding een Post HBO opleiding Life- en loopbaan coaching gevolgd bij de Balansgroep. Tevens heb ik de opleiding Stresscounseling succesvol afgerond en ben ik gecertificeerd TMA Professional.

Ik ben een sensitief en mensgericht persoon die makkelijk contact maakt en communicatief vaardig is. In mijn werk hanteer ik een praktische, doelgerichte en resultaatgerichte aanpak.

Coachend Leiderschap en HR

Binnen CoachPraktijk Twente richt ik me op trainingen en coaching omtrent coachend leiderschap en HR vraagstukken. Onze trainingen zijn effectief en professioneel. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.