Vitaliteit workshop

Wil jij jouw medewerkers een vitaliteit workshop aanbieden? Vitaliteit gaat over de energie en kracht waarmee mensen emotioneel, fysiek en mentaal in het leven staan. Zingeving speelt daarbij een belangrijke rol. Een vitale medewerker heeft een sterke wilskracht en beschikt over energie, voelt zich fysiek en mentaal fit en ervaart veerkracht. Medewerkers met een hoge vitaliteit kunnen goed omgaan met complexiteit en onzekerheid, en dragen productief bij aan het functioneren van hun team, afdeling en organisatie. Degenen die veerkrachtig zijn en stress effectief kunnen beheren verzuimen minder en werken met meer passie.

Het succes van een organisatie is deels afhankelijk van de vitaliteit van haar medewerkers. Het is aan organisaties om een werkomgeving te bieden die vitaliteit bevordert. Onze vitaliteit workshop stimuleert medewerkers de vitaliteit te bevorderen.

Waarom meedoen?

  • Je ontdekt wat vitaliteit is en wat vitaal zijn inhoudt
  • Je krijgt inzicht in jouw eigen vitaliteit en wat je kan doen om je vitaler en veerkrachtiger te voelen
  • Je belemmerende gedachten, gedrag en overtuigingen worden duidelijk
  • De vitaliteit workshop brengt in beeld waar het bij jou schuurt en waar winst te halen is

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt uitleg over vitaliteit en vitaal zijn
  • We verdiepen ons in vier thema’s binnen vitaliteit: fysiek, mentaal, sociaal/emotioneel en zingeving
  • In de vitaliteit workshop ga je aan slag met gerichte opdrachten
  • Je maakt je eigen actieplan, zodat je na de workshop met je vitaliteit aan de slag kan op een manier die bij jou past

Aanmelden vitaliteit workshop

CoachPraktijk Twente biedt workshops aan voor een hele dag of voor een dagdeel. We gaan graag in gesprek om te kijken wat het beste bij jullie team past.

Direct je team aanmelden voor de vitaliteit workshop? Vul dan onderstaand formulier in! Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Workshop

Workshops

Wil je een leuke workshop met jouw team doen, maar is de vitaliteit workshop niet precies wat je zoekt? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. We maken regelmatig workshops op maat die goed passen bij de organisatie en de wensen voor een workshop.

CoachPraktijk Twente is door NOLOC en NOBCO geaccrediteerd.

vitaliteit workshop      vitaliteit workshop