Coaching

Ben je op zoek naar een geaccrediterde coach in Almelo? Bij CoachPraktijk Twente kan je terecht voor coaching, trainingen en workshops. Onze coaches zijn door beroepsverenigingen NOBCO en NOLOC geaccrediteerd. CoachPraktijk Twente is professional op het gebied van loopbaancoaching, stresscoaching, persoonlijke coaching en coaching bij studiekeuze. Dagelijkse drukte, routine en verplichtingen maken het soms lastig om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch is regelmatige reflectie noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Met coaching neem je de tijd om je bewustzijn te vergroten. Met een professionele, objectieve sparring partner naast je. Een coach traject biedt uitkomst bij al je (grote en kleine) problemen die blokkades veroorzaken in de voortgang van jouw werk en leven.

Coaching biedt uitkomst!

Coaching helpt je de juiste koers weer te vinden, stappen te durven zetten en te ontdekken wat je nou echt wilt. Welk traject het beste bij jou past is afhankelijk van jouw coachvraag. Binnen de verschillende trajecten besteedt CoachPraktijk Twente veel aandacht aan jou en (het concretiseren van) jouw coach vraag. Elk traject vraagt om een eigen benadering. Dat is erg belangrijk voor het resultaat en het slagen van jouw traject. De een heeft 8 sessies nodig om zijn doel te bereiken, de ander twee of vier. Dit is afhankelijk van jou als persoon en jouw coachvraag.

Persoonlijke coaching

Je loopt tegen iets aan en dat wil je veranderen. Dat kan met coaching.

Stresscoaching

Stresscoaching helpt je om te gaan met stressklachten.

Loopbaancoaching

Groeien in je werk, ontwikkelen en stappen zetten in je loopbaan.

Coaching on the job

Ontwikkeling van kwaliteiten en vaardigheden op het werk.

Supervisie

Reflectie op jouw handelen. Professionaliseren als coach.

TMA Traject

Inzicht krijgen in je talenten, drijfveren en competenties.

Studiekeuze

Ontdekken wie je bent en welke opleidingen bij jou passen.

Jongeren traject

Coaching voor jongeren tussen de 20 en 30 jaar.

Wil je meer weten over talentontwikkeling en coaching bij CoachPraktijk Twente of heb je andere wensen? Vraag dan een gratis oriënterend gesprek aan. De coaches van CoachPraktijk Twente zijn door NOBCO en NOLOC geaccrediteerd.

 

coaching