Denker of doener

(Professionele coach Almelo) Ben je een denker of een doener? Werk je graag met individuen of met groepen? Ga je voor kwaliteit of kwantiteit. In de zoektocht naar de ideale baan helpt het soms om wat uitersten naast elkaar te zetten en te kijken waar jouw eerste voorkeur naar uit gaat. Kies je voor veiligheid in plaats van risico? Wat zegt dat dan over jou? En als je kijkt naar je huidige baan of werk? Wordt jouw voorkeur daarin bevestigd? Om snelle en goede eerste inzichten te krijgen van je een polariteiten oefening doen. Nieuwsgierig? Download hier de oefening als je deze graag eens wilt doen.

Wat past nou eigenlijk bij mij?

(Professionele coach Almelo) Heb je de oefening ingevuld? Kijk dan nog eens naar de uitkomst en beantwoord de volgende vragen:

  • Wat valt je op?
  • Wat komt nu terug in je werk?
  • Wat zou je meer willen in je werk?
  • Waar word je enthousiast van?
  • Waar ligt nog ontwikkeling?

Richting geven aan je loopbaan

Om richting te geven aan je loopbaan is het belangrijk om verschillende stappen te doorlopen. Een coach kan je hier goed bij helpen. In een traject onderzoek je wie je bent, waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt en gemotiveerd raakt. Maar je ontdekt ook wat je valkuilen zijn, waar je tegenaan loopt en waar je juist van leeg loopt. Door concreet met doelen aan de slag te gaan zorg je dat je antwoord krijgt op jouw vragen, de regie weer in eigen handen neemt en leer (betere) keuzes te maken. (Professionele coach Almelo)

Zoek je een professionele coach Almelo?

Zoek een goede, professionele en erkende coach? CoachPraktijk Twente werkt met ervaren coaches en trainers. Onze coaches zijn erkend en goed opgeleid. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op onze website. Of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend

Bron: de schoonheid van het coachen

Professionele coach Almelo

Meer lezen? Hier aan aantal opties:

Klinkt de baan te mooi om waar te zijn?

Een leuke en effectieve middag met je team

Het leuk me nooit een leuke baan te vinden

Nee leren zeggen

Ontdek de kwaliteiten in jouw team

Professionele coach Almelo