Even stil staan bij waar je nu bent

(zakelijke coach) We rennen maar door: naar het werk, naar huis, met de kinderen naar sportclubs, muzieklessen, ophalen bij vriendjes. Even koffie bij een vriend, boodschappen, nog even een rondje hardlopen en dan lekker naar bed.. of nog even die mail bijwerken? De week is zo voorbij en dan staat het weekend alweer voor de deur, misschien een volgepland weekend met leuke dingen of juist met vermoeiende verplichtingen… En voor je het weet staat de volgende week voor de deur en rennen we weer lekker door. We staan maar zelden stil, laat staan dat wel stil staan bij wie we nu zijn en wat we nu willen.

Gun jezelf een moment voor jezelf

Ik gun ieder mens een coachtraject. Een periode waarin gesprekken in het teken staan van jou, waarin jij centraal staat. Waarin we stil staan bij wie jij bent, of wilt zijn, of wie je was. Welke wegen je bewandeld hebt om te komen waar je nu bent, welke krachten je hebt ingezet toen het moeilijk was en van welke zaken je weer meer wilt gaan genieten. Door even stil te staan kan je weer verder, met de juiste koers en vol zelfvertrouwen. (zakelijke coach)

Als het moet van de baas

Soms komen er mensen die een coachtraject ‘moeten’. Naast de uitleg over coaching vertel ik dan ook dat het eigenlijk een cadeautje is van je werkgever. Coaching is voor velen best kostbaar en dan is het fijn als je werkgever daarin wil bijdragen, ook al is de reden dat je bent gestuurd niet de reden die je zou willen. Ook dan kan je eruit halen wat jij eruit wilt halen. Het is altijd jouw traject, waarin jij de koers bepaald, richting geeft en weer de regie kunt pakken in jouw leven. (zakelijke coach)

Mogelijkheden bij je werkgever

Veel werknemers kunnen gebruik maken van een ontwikkelbudget. Daarmee kan je opleidingen volgen, of een cursus, maar je kunt het ook gebruiken om naar een coach te gaan. Met een coach kan je aan de slag met verschillende vragen, bijvoorbeeld om te leren effectiever te werken, of juist te leren meer balans te krijgen in je leven. Andere onderwerpen zijn bijvoorbeeld communicatie of jezelf beter leren kennen. (zakelijke coach)

Persoonlijke en zakelijke coach

Zoek je een persoonlijke of zakelijke coach? Bij CoachPraktijk Twente kan je terecht als je een coach traject wilt doen vanuit je werkgever, maar ook privé kan je bij ons terecht. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op de website of neem dan contact met ons op.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

Zakelijke coach

Meer lezen? Lees hier over dankbaarheid of ontdek de workshop beter samenwerken.