Teambuilding workshop

(teambuilding workshop) Wil je een leuke (middag)dag met je team beleven, en ondertussen de onderlinge samenwerking en communicatie verbeteren? Doe dan een van onze praktische workshops. Tijdens deze workshop ontstaat zelfbewustzijn bij de teamleden, maar leert men ook elkaar goed kennen. Je leert elkaar dus goed kennen en begrijpen. Een mooie basis voor een fijne samenwerking.

Workshops

Onze workshops zijn praktisch, energiek en doeltreffend. Welke workshop goed bij jouw organisatie past, hangt af van jouw doel en de organisatie. Welke mogelijkheden zijn er? Hier onder een korte omschrijving van de workshops:

Workshop DISC: DISC is een persoonlijkheidsanalyse. De analyse geeft inzicht in  communicatie- en gedragsstijlen.

Workshop Drijfveren & talenten: Wat zijn jouw drijfveren en talenten? Ontdek het tijdens de praktische en leerzame workshop drijfveren en talenten!

Workshop Kernkwaliteiten: Erger je je enorm aan het gestructureerde gedrag van je collega? Leer in de workshop Kernkwaliteiten wat zijn kwaliteiten zijn en wat je van hem kan leren!

Zit de workshop die je zoekt en niet (helemaal) bij? Het is natuurlijk ook mogelijk om een workshop op maat je maken, neem hiervoor gerust contact met ons op. Is een workshop niet voldoende, maar is er een intensievere training nodig? Kijk dan eens bij onze teamtrainingen voor de mogelijkheden. Onze trainingen zijn effectief en resultaatgericht. De teamtrainingen worden zorgvuldig uiteengezet passend bij de organisatie en het doel dat zij willen bereiken.

Teambuilding workshop

Aan de slag met een leuke workshops of wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertellen we je over de mogelijkheden en horen we graag wat de wensen van jouw organisatie.

We vinden kwaliteiten erg belangrijk en blijven ons ontwikkelen! CoachPraktijk Twente is door beroepsvereniging NOLOC erkend als loopbaan professional.

teambuilding workshop

Meer berichten lezen? Hier een aantal opties:

Les wandelcoaching

Hoe scoor jij als collega

Teambuilding workshop