(coach praktijk) Wat een prachtige dag voor wandel coaching. Wandelcoaching is een vorm van coachen waarbij je wandelt in de natuur en regelmatig de natuur actief wordt ingezet in het gesprek.

Vandaag geef ik samen met Christine en Corien alweer de zeventiende lesdag voor de Registeropleiding tot Professioneel Coach. Deze actieve lesdag die in het teken staat van wandelen, evaluatie sessies en intervisie. Hierna nog twee lessen en dan rond deze groep de jaaropleiding al weer af!

Coach praktijk coach praktijk coach praktijk coach praktijk

Ook aan de slag als coach?

Bregje Verschaeren is naast coach ook trainer bij de Registeropleiding tot Professioneel Coach. Deze jaaropleiding is EQA, NOBCO en Post-hbo geaccrediteerd en van hoog niveau. De opleiding bestaat uit tien theoriedagen en tien praktijkdagen, zodat je gedegen en zelfverzekerd aan de slag kan gaan na het behalen van je diploma. Na het volgen van de Registeropleiding tot Professioneel Coach ben je in staat als zelfstandig coach te werken, als loopbaan coach en/of als personal coach, of om coaching te integreren in jouw rol als leidinggevende. Je leert te motiveren en te inspireren tot persoonlijke groei en effectiviteit, tot het benutten van het volledige potentieel. De opleiding is daarnaast een diepgaand en inspirerend ontwikkeltraject voor jezelf. (coach praktijk)

Wil je meer weten over deze opleiding? Kijk dan op de website van Balansgroep!

Coach praktijk

Zoek je een erkende coach praktijk? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt ook een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we jou graag kennen, horen we graag waarmee jij aan de slag wilt en vertellen we jou wat we voor jou kunnen betekenen. Je bent van harte welkom! Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend! (coach praktijk)

Meer berichten lezen? Kijk dan hier!