Contact

contact coaching Almelo

COFFEE IS ALWAYS A GOOD IDEA

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer drie kwartier. In dit coach gesprek horen we graag waarmee je aan de slag wilt. Daarnaast krijg je informatie over welke mogelijkheden er zijn bij CoachPraktijk Twente in Almelo.

CoachPraktijk Twente is gevestigd in Almelo. Het is ook mogelijk om te coachen op een andere locatie, bijvoorbeeld bij jou op het werk. Bij coaching ‘on the job’ trajecten vinden de sessies altijd plaats bij de werkgever. We zijn voornamelijk werkzaam in Twente, maar we zijn ook beschikbaar voor trainingen en coach trajecten daarbuiten. Heb je specifieke wensen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ons bezoekadres

Terra gebouw
Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo

Email: info@coachpraktijktwente.nl
Mobiel: 06 1277 8312

Contact opnemen

Wil je een intake plannen? Mail of bel ons dan of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Er komt altijd een reactie! Soms komt deze reactie echter in je spambox terecht, check deze daarom ook even.

Hoe kom je bij ons?

Wil je de snelste weg naar ons vinden naar onze praktijk? Bekijk dan de kaart hieronder voor de beste route!

Kieftsbeeklaan 1
7607 TA Almelo

CoachPraktijk Twente geeft regelmatig workshops en trainingen. Deze kunnen plaats vinden op jouw locatie, een locatie die jullie zelf gekozen hebben of bij ons. Heb je specifieke wensen of wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Contact coaching Almelo

Wil je meer weten over mogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Ook ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. CoachPraktijk Twente is door NOLOC erkend als (loopbaan) coach professional. Daarnaast is de praktijk gecertificeerd TMA professional en DISC trainer.

Contact coaching Almelo