Geniet van de feestdagen!

Lieve mensen,

Het jaar is weer voorbij gevlogen. Wat hebben we een prachtig jaar achter de rug! Met een enorme dankbaarheid kijken we terug naar de mooie mensen die we hebben ontmoet, de gesprekken die we hebben gevoerd, de ontzettend leuke workshops, individuele coaching en trainingen die we hebben mogen geven, maar ook de studenten die we hebben mogen begeleiden naar het coachvak. Maar bovenal zijn we dankbaar voor het vertrouwen dat we opnieuw gekregen hebben. De agenda staat weer bol van mooie opdrachten in het nieuwe jaar! Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Coaching en trainingen in 2024

Wat gaan we allemaal doen in 2024? Er staat weer veel mooie dingen op het programma. Zo gaan we opnieuw starten met onze persoonlijk leiderschapstraining in de techniek. Een specifiek programma dat we speciaal voor deze branche hebben ontwikkeld. Daarnaast gaan we ook verder met de persoonlijk leiderschapsprogramma’s in de zorg en rollen we het dit jaar ook uit in andere branches. Waarbij we telkens weer goed kijken naar een goede aansluiting bij organisaties en deelnemers.

Ook gaan we verder met het professionaliseren van teams. We gaan binnen verschillende organisaties in Nederland aan de slag met de Talenten Motivatie Analyse, waarbij we niet alleen aandacht zullen besteden aan individuele ontwikkeling, maar ook naar ontwikkeling op teamniveau. Ook workshops op het gebied van communicatie, netwerken, drijfveren en talenten gaan voorbij komen.

En natuurlijk we gaan weer heel veel mooie coachgesprekken voeren met mensen die ervoor gekozen hebben dingen anders te gaan doen! Geweldig dat we jullie weer mogen begeleiden.

Kom gerust langs!

Wil je weten of wij voor jou ook iets kunnen betekenen in het nieuwe jaar? Kom dan gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek of kijk eens rond op onze website. We wensen jullie hele fijne feestdagen, geniet ervan!

Groeten

Gabriëlle, Marcel, Nicole en Bregje

Coaching en trainingen

Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC geaccrediteerd. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.