Contact

contact coach Almelo

Coffee is always a good idea 

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een kennismakings

gesprek duurt een half uur tot drie kwartier. In dit gesprek horen we graag waarmee je aan de slag wilt. Daarnaast krijg je informatie over welke mogelijkheden er zijn bij CoachPraktijk Twente in Almelo.

CoachPraktijk Twente is gevestigd in Almelo. Het is ook mogelijk om te coachen op een andere locatie, bijvoorbeeld bij jou op het werk. Bij coaching ‘on the job’ trajecten vinden de sessies altijd plaats bij de werkgever. We zijn voornamelijk werkzaam in Twente, maar we zijn ook beschikbaar voor trainingen en coach trajecten daarbuiten. Heb je specifieke wensen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Terra gebouw
Kieftsbeeklaan 1 (tweede verdieping)
7607 TA Almelo
info@coachpraktijktwente.nl
06 1277 8312

Je kan ook ons contactformulier gebruiken.

Er komt altijd een reactie! Soms komt deze reactie echter in je spambox terecht, check deze daarom ook even. (Coaching Almelo contact)

Openingstijden

Wil je een afspraak plannen? Hieronder zie je onze openingstijden:

maandag: 09.00 – 19.00 uur
dinsdag: 09.00 – 19.00 uur
woensdag: 09.00 – 19.00 uur
donderdag: 09.00 – 19.00 uur
vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

Op vrijdag zijn de mogelijkheden voor afspraken beperkt.

Coaching Almelo contact

Wil je weten hoe je bij ons komt? Coachpraktijk Twente is gevestigd op de onderstaande locatie:

CoachPraktijk Twente geeft regelmatig workshops en trainingen. Deze kunnen plaats vinden op jouw locatie of bij ons. Heb je specifieke wensen of wil je de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

NOLOC erkend

We vinden kwaliteit heel belangrijk. De coaches van CoachPraktijk Twente zijn door NOLOC gecertificeerd tot Register Loopbaan professional. Daarnaast zijn onze coaches gecertificeerd TMA professional en DISC trainer.

coaching almelo contact

Lees hier onze pricacyverklaring.

Coaching Almelo contact