Aan de slag met goede voornemens?

Nog aan paar dagen en dan zitten we in het nieuwe jaar. Zit je weer boordevol goede voornemens, maar heb je geen idee hoe je het moet aanpakken of volhouden? Dan kan een coach uitkomst bieden. In een coachtraject kan je zaken die je wilt veranderen aanpakken. Je ontdekt waarom je doet zoals je doet en wat je nodig hebt om dingen te veranderen, en goede keuzes te maken. Met een goede coach uit Twente kan je deze stappen zetten, en volhouden!

Waarom coaching?

Coaching helpt je richting te geven. Te ontdekken wat je echt belangrijk vindt en daarin keuzes te maken. Met coaching denk je niet alleen na over de veranderingen die je graag ziet. Je gaat het ook doen. Daarbij zit jij aan het stuur en ontdek je ook waarom je het soms lastig vindt om de stappen te zetten die je zo graag wilt zetten. Een goede coach uit Twente helpt je hierbij, door jou te laten ontdekken waarom je vastloopt en wat je kan doen om met deze belemmeringen om te gaan.

Waarvoor zet je het in?

Coaching kan je inzetten voor allerlei vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan meer balans in je leven, competenties ontwikkelen in je werk of ontdekken welke talenten en drijfveren je hebt. Bij CoachPraktijk Twente kan je terecht voor:

We starten een coach traject altijd eerst met een kennismakingsgesprek, waarna we samen bepalen wat goed past bij jou. (Goede coach uit Twente)

Aan de slag met een goede coach uit Twente!

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op onze website om te ontdekken wat wij voor jou betekenen. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend, en daarmee een mooi moment om te ontdekken of je een klik hebt met elkaar. Je bent van harte welkom.

Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

Goede coach uit Twente