De belofte van TMA!

De belofte van TMA! Jij bent op je best als jij jezelf kunt zijn. Juist dan ben jij waardevol. Voor jezelf en voor anderen. TMA helpt jou jezelf te zijn met jezelf te zijn met je eigen unieke talenten. En helpt competenties van jezelf of van medewerkers te verbeteren, teams met elkaar te verbinden en unieke talenten te vinden. Want als je beter bent voor jezelf, ben je beter voor anderen. Wil jij of jouw organisatie ook aan de slag met TMA en zoek je een ervaren TMA coach? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Inzicht in jouw talenten

Bij CoachPraktijk Twente ga je aan de slag met een ervaren TMA coach. Met de TMA (Talenten Motivatie Analyse) krijg je op snelle eenvoudige, gestructureerde en professionele wijze inzicht in jouw talenten, drijfveren en aanleg voor competenties. De TMA methode meet 22 drijfveren en 44 talenten. Je krijgt concrete handvatten om jezelf optimaal te versterken en te ontwikkelen, maar je ontdekt ook wat jou energie kost en waar jouw valkuilen liggen.

Kennis van drijfveren en talenten

Wanneer je een baan hebt is het van belang dat 70 tot 80 procent van de uit te voeren competenties in de kern van de jouzelf zit; je natuurlijke talent. Daar waar iemand talentvol is, ligt het goud voor het oprapen! Op dat gebied kan je je namelijk makkelijker naar een hoger niveau ontwikkelen. De TMA geeft inzicht in jouw behoeften. Wat zijn jouw drijfveren? Jouw talenten komen het beste tot hun recht in een omgeving waarin aan jouw behoeften wordt voldaan. Kennis in je drijfveren en talenten zorgt ervoor dat je kunt kiezen voor een baan en omgeving die bij jou past en voldoet aan jouw wensen. (ervaren TMA coach)

De TMA biedt veel mogelijkheden en is daardoor een uitstekend loopbaan assessment. Doormiddel van compententie-management kan je ontdekken welke functies bij jou passen, maar het geeft ook inzicht in je huidige baan. Waarom loop je telkens tegen dezelfde zaken aan, wat is lastig en waarom? De analyse geeft je antwoord op vele loopbaanvragen. Ontdek het met een ervaren TMA coach!

Ervaren TMA coach

Wil jij meer weten over de TMA of aan de slag met een ervaren TMA coach? Neem dan contact met ons op of bekijk de mogelijkheden op de website.

Onze coaches zijn NOBCO, NOLOC, ESIA, TMA en DISC gecertificeerd. Meer berichten lezen? Lees hier onze kerstwens.

ervaren TMA coach