Een vitale en veerkrachtige organisatie

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus aan de slag! Vitaliteit, werkdruk, stressmanagement, allemaal actuele onderwerpen! Al jaren bieden we allerlei workshops, trainingen en coaching aan om organisaties te ondersteunen in deze vraagstukken. Ook de komende periode staan er verschillende afspraken in onze agenda. Zo gaan we naast de lopende coachtrajecten aan de slag met vitaliteit en stressmanagement bij een Twentse gemeente, staan er trainingsdagen met het thema werkdruk op de agenda bij bouwbedrijven en gaan we weer aan de slag in de zorg en het onderwijs. En dat betekent ook weer fine tunen, want een goede training of workshops is afgestemd op de behoefte en mogelijkheden van organisaties.

Maatwerk

Maatwerk, dat is ons uitgangspunt, telkens weer. Of het nou om stress, vitaliteit, drijfveren of talenten gaat. Zodat een training of workshop aansluit bij de doelgroep en hun vraagstukken. De afgelopen week hebben we daarom weer gezellig samen gewerkt, om ons goed voor te bereiden. Zorgvuldige voorbereiding en kennis van organisaties vinden we belangrijk. Niet alleen omdat we dan goed aansluiten, maar ook omdat we trainingen willen aanbieden die niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam, praktisch en toepasbaar zijn.

Afstemmen en borgen

Maar maatwerk alleen is niet genoeg. Wij willen de gehele organisatie steunen. Zodat er echt iets gebeurt en voor alle werknemers duidelijk is hoe zij aan de slag kunnen gaan met persoonlijke vraagstukken. En daarnaast ook oog hebben voor collega’s die zij aansturen of collega’s met wie wordt samengewerkt. Dan creëer je niet alleen draagvlak op individueel niveau, maar worden thema’s (zoals bijvoorbeeld vitaliteit) ook organisatiebreed een belangrijk onderwerk en krijgt het de aandacht die het nodig heeft om structurele veranderingen teweeg te brengen.

Aan de slag met vitaliteit, stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling

Staan thema’s als vitaliteit en stress in jouw organisatie ook op de agenda en zoek je een ervaren, professionele partner is het uitrollen hiervan? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met je. Om te onderzoeken wat de behoefte en wensen zijn in jullie organisatie en we vertellen graag wat we voor jullie kunnen betekenen. Onze coaches en trainers zijn NOBCO en NOLOC geaccrediteerd. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

vitaliteit