Subsidie loopbaancoaching voor medewerkers in het MBO

Subsidie loopbaancoaching MBO! Speciaal voor MBO-professionals: Ontvang €500 subsidie voor loopbaancoaching!

Tijd voor een tussentijdse balans? Even stilstaan en samen kijken wat er goed gaat in je baan, wat beter kan en welke toekomst (stappen) je voor je ziet. Kom dan langs voor een paar coachgesprekken. Je bent van harte welkom.

Met welke vragen kan je komen?

Loopbaancoaching gaat over je werk, zingeving, talenten. Het is zoveel meer dan alleen maar kijken welk werk bij je past. Denk bijvoorbeeld aan de volgende vragen:

1. Wie ben ik eigenlijk, wat zijn mijn vaardigheden en welke kansen liggen er voor mij op de arbeidsmarkt?
2. Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen? Welke opleidingsmogelijkheden passen bij mij en welke richting wil ik op in mijn loopbaan?
3. Sluiten mijn huidige taken nog aan bij mijn vaardigheden?
4. Hoe kan ik beter functioneren en persoonlijk groeien, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, besluitvorming, assertiviteit of samenwerking?
5. Zou een andere functie beter bij me passen? Hoe kan ik mijn talenten en verbeterpunten helder in kaart brengen om de juiste loopbaanstap te zetten? (subsidie loopbaancoaching MBO)
6. Het is lastig voor me om mijn talenten en kernkwaliteiten te benoemen en optimaal te benutten. Hoe kan ik dit verbeteren?
7. Welke baan sluit goed aan bij mijn persoonlijkheid?
8. In welke werkomgeving kan ik het beste floreren?
9. Ik overweeg om voor mezelf te beginnen, maar hoe pak ik dat aan?
10. Ik twijfel over mijn huidige baan en wil mijn opties verkennen.
11. Ik vind mijn huidige baan niet meer uitdagend genoeg, wat nu? (subsidie loopbaancoaching MBO)
Loopbaancoaching helpt je om weer zelf richting te geven aan je loopbaan. In een coachingstraject onderzoeken we jouw capaciteiten en interesses, en waar jouw toegevoegde waarde ligt. Samen bouwen we een brug van je huidige situatie naar je gewenste toekomst, waarbij jij de koers bepaalt. (subsidie loopbaancoaching MBO)

Waarom loopbaancoaching?

Loopbaan coaching helpt je (vooruit) als je je afvraagt hoe het verder moet met je werk, je baan en je carrière. Je hoeft geen ingewikkelde carrière of enorme problemen te hebben om een loopbaancoach in te schakelen. Sterker nog: een loopbaancoach is er juist om dat te voorkomen. Een loopbaancoach kijkt niet naar problemen maar naar oplossingen. Samen met jou. Het gaat tenslotte om jouw toekomst. (subsidie loopbaancoaching MBO)

Gebruik maken van subsidie loopbaancoaching MBO

Geïnteresseerd? Maak dan gebruik van de subsidie van maximaal €500 (incl. btw) voor een loopbaancoach (geaccrediteerd bij NOBCO of NOLOC). Je kunt direct naar een portal gaan en je tegemoetkoming aanvragen, zonder tussenkomst van je werkgever. Deze subsidie is beschikbaar voor werknemers van MBO-scholen die onder de cao MBO vallen. 

Wil je meer weten? Neem dan contact op! Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

Onze coaches zijn NOLOC en NOBCO geaccrediteerd.

subsidie loopbaancoaching MBO  subsidie loopbaancoaching MBO