Hoe gaat het met jouw team?

Waar word jij helemaal happy van? Zelf worden wij altijd heel blij van samenwerken, en hoewel drijfveren voor iedereen verschillend zijn, is ‘samen doen’ en ‘verbinden’ wel waar veel mensen blij van worden. Doordat we in veel organisaties en bedrijven komen zien we wat bijdraagt aan een fijne werkplek. Zaken die we in veel individuele gesprekken en in teamsessies terughoren is: ‘met elkaar’, samen, in gesprek zijn, open communiceren, successen vieren, delen. En toch is dat ook wat regelmatig steeds minder gebeurt. En juist daarom is het zo belangrijk om regelmatig met jouw team en medewerkers stil te staan. En stel dan eens de vraag: hoe vinden we (vind ik) dat het nu gaat? (teamworkshop Twente)

Gemotiveerde mensen

Om gemotiveerd te blijven is het van belang dat je als medewerker niet alleen zelf weet wat jou motiveert en enthousiast maakt, maar dat je ook kijkt naar de mens om je heen. Wat de sleutel zit niet alleen in jouw voordeur, maar juist door naar elkaar om te kijken leren we wat we voor de ander kunnen betekenen. En juist daarmee kan je zingeving geven aan je eigen werk en leven. In een wereld waarin we steeds meer thuis werken en individualistischer leven, is het fijn als er ook ruimte is voor echte aandacht, de mogelijkheid je te ontwikkelen, gezien en gehoord te worden, erkend te worden. Dat geeft zingeving. (teamworkshop Twente)

Teamsessie

In onze teamsessies hebben we aandacht voor beide. Het individu en het team samen. Juist door te verbinden, door open te zijn, te delen en te ontdekken waar we samen voor gaan, kunnen we mooie stappen realiseren. Waardoor er niet alleen meer oog is voor de individuele medewerker, maar ook voor elkaar, voor echte aandacht en goede communicatie. Zo wordt iedereen in zijn kracht gezet, inclusief het gehele team. (teamworkshop Twente)

Teamworkshop Twente

Wil je in jouw team aan de slag met talentmanagement, wil je een teamworkshop organiseren of een uitgebreide training aanbieden in jouw organisatie? Wij zijn graag jouw professionele gesprekspartner. Neem gerust contact met ons op! We zijn NOLOC en NOBCO erkend.

Meer berichten lezen? Kijk dan hier?

teamworkshop twente