Hoe gaat het met jouw team?

We hebben weer een hele leuke week achter de rug en voor de boeg! Naast coachgesprekken staat onze agenda vol met mooie afspraken bij organisaties. Zo hadden we vorige week een mooie dag bij een organisatie waar we met een team aan de slag zijn gegaan met talentmanagement en teamcoaching. Maar hebben we ook een team ondersteund in het verbeteren van de onderlinge communicatie. De komende week staat onder andere een teamsessie met de TMA op het programma. Hoe zit dat in jouw organisatie? Nemen jullie regelmatig de tijd om te reflecteren en zo de samenwerking en communicatie te verbeteren.

Thema’s

Een belangrijk thema in veel teamdagen is uitspreken. Door met elkaar in gesprek te gaan, je behoefte uit te spreken of datgene waar je al een tijd tegenaan loopt, maar dat er een gesprek op gang kan komen. Toch is dat niet altijd wat gebeurt. We blijven er zelf mee rondlopen, doen aannames, praten er met collega’s over, maar niet met degene die het aangaat. We werken veel thuis, dus laten het maar zo of passen ons bijvoorbeeld aan uit angst voor een conflict. Door uit te spreken wordt dat wat voelbaar is ook bespreekbaar. Er kunnen stappen gezet worden en er kan gewerkt worden aan een betere samenwerking. Tijdens onze teamdagen weten we een veilige sfeer te creëren waarin iedereen zijn verhaal mag doen. We stimuleren bij teamcoaching de communicatie en het uitspreken van behoefte.

Teamcoaching

Wil jij de samenwerking in je team verstevigen? Wil je bijvoorbeeld elkaar (nog) beter leren kennen, de communicatie verbeteren of talenten beter inzetten? Kijk dan eens op onze website om te zien wat we voor je kunnen betekenen. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Kwaliteit vinden we heel belangrijk. Onze coaches zijn NOLOC en NOBCO geaccrediteerd. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

teamcoaching