Wat is werkplezier voor jou?

Werkplezier, wat betekent dat voor jou? En heb je nu voldoende werkplezier? Het is iets dat we allemaal willen, plezier op het werk! In onze praktijk ontmoeten we veel mensen die geen werkplezier meer hebben. En dat kan verschillende oorzaken hebben. Zo hebben mensen vaak geen idee wat voor hen eigenlijk werkplezier is of zijn er weinig bewuste keuzes gemaakt in hun loopbaan. In een coachtraject onderzoeken we daarom niet alleen wie je bent, wat je drijfveren en talenten zijn. Maar ook wat jou energie geeft, wat energie kost, welke werkvoorwaarden voor jou belangrijk zijn en hoe jouw ideale werkomgeving eruit ziet. (loopbaancoach in Twente)

Aan de slag met werkplezier

Om te ontdekken wat werkplezier is, kan je starten te onderzoeken waar jij goed in bent. Wanneer je doet wat je goed kunt, dan gaat werk makkelijker. Het werk ligt dichtbij je drijfveren en daarmee jouw natuur. Vervolgens is het goed te onderzoeken welke talenten je hebt, welke je wilt inzetten en welke je graag wilt ontwikkelen. Ook is het van belang te weten wat jij nodig hebt om werkplezier te ervaren? Denk bijvoorbeeld aan collega’s? Of werk je juist het liefst alleen? Wil je mensen helpen? Of wil je juist onderzoekend aan de slag? Coaching bied je een diepgaand onderzoek, zodat je begrijpt waarom je keuzes hebt gemaakt en goed weet welke keuzes jou in de toekomst gaan helpen. Het geeft je richting en duidelijkheid. (loopbaancoach in Twente)

Aan de slag met een loopbaancoach in Twente

Wil jij onderzoeken wat jou werkplezier geeft? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom.

Kwaliteit vinden we heel belangrijk. Onze coaches zijn NOBCO en NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

loopbaancoach in Twente     loopbaancoach in Twente