Wil jij ook een gratis ontwikkeladvies voor jouw loopbaan?

‘Momenteel werk ik al weer 5 jaar in het onderwijs nadat ik 25 jaar een andere carrière heb gehad. Ik kwam via een loopbaan aanbod voor ontwikkeladvies van de overheid bij Bregje terecht om een traject te volgen, waarbij o.a. gekeken werd of ik wel op de juiste plaats zit. Ik had op bepaald vlak nog mijn twijfels en had het gevoel dat is niet altijd hieruit mijn voldoening kon halen. Na diverse sessies en testen is hiervan op professionele en fijne gemoedelijke wijze uitleg over gegeven en heb ik een mooi rapport en een mooi advies om weer verder te kunnen.’

Gratis ontwikkeladvies

Hierboven lees je een reactie van iemand die bij ons het traject voor ontwikkeladvies heeft doorlopen. Wil jij ook gebruik maken van het gratis traject voor 45-plussers? Meld je dan snel aan! Hieronder zie je aan welke eisen je moet voldoen:

Ben jij een werkende 45-plusser? Maak dan gebruik van het gratis loopbaantraject met ontwikkeladvies! De minister heeft een aantal beroepsgroepen aangewezen die in aanmerking komen voor de subsidieregeling en daarmee gratis een persoonlijk ontwikkeladvies voor hun loopbaan kunnen aanvragen. Je krijgt je ontwikkeladvies als 45-plusser volledig vergoed als je:

  • Minimaal 12 uur per week werkt (en dus niet werkloos bent)
  • Niet ziek bent
  • Niet in een reorganisatie of ontslagregeling zit

Wat gaan we doen?

Het gratis loopbaantraject voor 45-plussers is specifiek op deze situatie gericht. Samen met je coach ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken, met als resultaat een concreet actieplan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan.

Voldoe je aan alle voorwaarden?

Neem dan snel contact met ons op voor jouw ontwikkeladvies! Wij regelen voor jou de subsidieaanvraag. Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor:

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven over het ontwikkeladvies of andere diensten? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht met tips om te leren af te maken waar je aan begonnen bent of lees hier een bericht over outplacement.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

ontwikkeladvies