Bepaal je volgende stap met een loopbaanscan

Zit je niet helemaal meer op je plek, maar weet je niet goed wat de volgende stap moet zijn? Doe dan de loopbaanscan bij CoachPraktijk Twente. Deze scan geeft inzicht in je loopbaanontwikkeling. Het vergroot je zelfkennis en het geeft ideeën over ontwikkelstappen die goed bij jou passen. De scan is een fijne en praktische tool om richting te geven aan loopbaan.

Wat gaan we doen?

Vaak vindt er eerst een intake plaats. Dit gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. In dit gesprek kijken we waar jij behoefte aan hebt en wat het beste bij jou past, dit kan bijvoorbeeld de loopbaanscan zijn. Wanneer we dat in kaart hebben gebracht maken we een afspraak over wat we gaan doen en wanneer.

Wanneer je kiest voor de loopbaanscan dan ontvang je inloggegevens om de scan thuis te maken. De scan bestaat uit een aantal vragenlijsten, bijvoorbeeld over jouw drijfveren en de sectoren die je interessant vindt. Na het maken van de online vragenlijst kom je langs voor het bespreken van de uitslag. Met een professionele loopbaancoach wordt de uitslag met jou besproken. Dit gesprek is erg belangrijk voor een goede interpretatie van de test.

Wat kost het?

De kosten voor de loopbaanscan bedragen €325,- inclusief btw. Dit is inclusief een uitgebreide rapportage en een gesprek waarin we jouw uitslag bespreken. Je ontvangt ook een digitaal exemplaar van jouw rapport.

Ik wil meer weten over de loopbaanscan!

Wil je meer weten over de loopbaanscan? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom! Naast de loopbaanscan kan je bij ons terecht voor:

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Instagram!

Meer berichten lezen? Lees hier een aantal tips om te leren van je fouten.

CoachPraktijk Twente vindt kwaliteit heel belangrijk. We zijn daarom aangesloten bij – en erkend door beroepsvereniging NOLOC.

loopbaanscan