Niet meer happy in je werk? Doe de loopbaanscan!

Ben je niet meer happy in je werk? Of wil je een vervolgstap maken, maar weet je niet zo goed welke? Of werk je nu ergens, maar weet je eigenlijk helemaal niet zo goed wat echt bij je past? Dan kan je de loopbaanscan doen! De uitgebreide scan geeft je zicht op jouw eigen unieke combinatie van talenten, drijfveren en waarden. Wie ben ik? Wat wil ik? en Wat kan ik? zijn vragen die daarbij centraal staan. De scan geeft een goed beeld van waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Wat gaan we doen?

Wil je de loopbaanscan doen? Dan plannen we eerst een intakegesprek. In dit gesprek kijken we waarmee jij graag aan de slag wilt en of de loopbaanscan goed past bij jouw vraag. Zodra helder is waarmee je aan de slag wilt en wat jouw doel is wordt de loopbaanscan opgestart. De loopbaanscan bestaat uit een aantal digitale vragenlijsten die je thuis maakt. Wanneer je de vragenlijsten hebt ingevuld plannen we een afspraak voor het bespreken van de uitslag. Hiervoor kom je weer naar ons toe. In een gesprek bespreken we de uitslag van jouw test en wat dit concreet voor jou kan betekenen of welke stappen je kunt nemen. Na afloop krijgt je een mooie rapportage mee naar huis. Je ontvangt daarnaast ook een digitaal exemplaar.

Wat kost het?

De loopbaanscan doen kost €295,- inclusief btw. Dit bedrag is inclusief een uitgebreide rapportage en het gesprek naar aanleiding van jouw rapport.

Wil je de loopbaanscan doen?

Wil je de uitgebreide loopbaanscan doen of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Coachpraktijk Twente? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom. Een kennismakingsgesprek is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. CoachPraktijk Twente vindt kwaliteit belangrijk. We zijn daarom aangesloten en erkend bij de grootste beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, NOLOC.

loopbaanscan doen

Niet de loopbaanscan doen, maar wel meer berichten lezen? Lees hier een bericht over persoonlijke coaching.