‘Nee’ leren zeggen zonder je schuldig te voelen

(Coach Rijssen) ‘Het is voor mij een hele leerzame ervaring geweest om op een andere manier te kijken naar dingen waar ik tegen aan loop. Uitdagingen of problemen worden op een praktische manier benaderd, waardoor er direct handvaten beschikbaar zijn. Doordat er in het begin goed gekeken is naar wat ik wilde bereiken en waar ik dacht dat ik baat bij had, was er vanaf het begin een duidelijke lijn zichtbaar.’

Een reactie van een coachee na een traject. Hij wilde zelfverzekerder worden, steviger in zijn schoenen staan en meer balans in zijn leven. Door heel gericht aan de slag te gaan met zijn coachvraag kreeg hij steeds meer grip op zijn werk en leven. Door weer zelf de regie te pakken lukte het dat zelfvertrouwen te winnen, te ontdekken dat ook in een wat moeilijkere periode je zelf nog de touwtjes in handen kan houden. (Coach Rijssen)

Wat gaan we doen?

Wanneer je graag aan de slag wilt met persoonlijke coaching dan start je in het traject met een zoektocht naar jezelf. Wie ben jij eigenlijk? Wat zijn jouw drijfveren, waarom doe je zoals je doet? We kijken waar je vandaan komt en welke weg jou naar hier gebracht heeft, hoe je met moeilijke situaties omging en wat jou energie en kracht gaf.

Als duidelijk is wie je bent, onderzoeken we wat je wilt en kunt. Zo krijgen we niet alleen een totaalplaatje van jou, maar kunnen we ook gericht met jouw behoeften en talenten aan de slag. Hierna ronden we de eerste fase af. We evalueren en kijken terug naar de eerste vier sessies. (Coach Rijssen)

De volgende vier sessies staan in het teken van actie! We stellen doelen op die passen bij jouw coachvraag en gaan aan de slag met concrete acties. In de sessies daarna ga je werken aan jouw doelen, zodat je bijvoorbeeld assertiever wordt, of nee leert te zeggen. Regelmatig kom je terug voor een sessies waarin we bespreken hoe het gaat, we onderzoeken waar je tegenaan loopt en waar je nog behoefte aan hebt.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over coaching? Of ben je benieuwd waarvoor je nog meer bij ons terecht kunt? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom. Je kunt bij ons terecht voor:

Op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Coach Rijssen, Almelo, Enschede

coach Rijssen

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over de loopbaanscan.

Coach Rijssen, Almelo, Hengelo, Borne, Wierden, etc

Zoek je een coach voor de omgeving Rijsen, Almelo, Enschede? Dan ben je bij ons van harte welkom. We werken in de hele regio, meestal bij ons op kantoor, maar bij coaching op het werk komen we naar jou.

Coach Rijssen, Almelo, Enschede