Heb jij nog energie na een lange werkdag?

Een drukke dag op het werk, kinderen naar sportclubjes, nog even snel langs de supermarkt en dan koken maar! Onze dagen zijn vol, met werk, met sporten, met vrienden, met kinderen en andere verplichtingen. We rennen maar door, hup naar het volgende weekend en op naar de volgende afspraak. We gaan van doel naar doel en van project naar project. Maar geniet je eigenlijk nog van het succes? Sta je nog wel eens stil bij waar je nu staat, en waar je naar toe wilt? Een coachtraject helpt je hierbij, het geeft je inzichten en helpt je weer balans te krijgen in jouw leven.

Een APK voor jezelf

We brengen onze auto naar de garage voor een grote beurt, schilderen ons huis als de verf begint te bladderen en plakken onze fietsband als deze lek is. We verzorgen van alles, maar vergeten vaak voor onszelf te zorgen. Toch is het ontzettend belangrijk om af en toe eens stil te staan, jezelf te belonen, te genieten van succes of nieuwe plannen te maken. Het geeft energie en zelfvertrouwen. Wat heb jij nodig om niet aan jezelf voorbij te gaan? Geef jij jezelf wel eens een APK? Een coachtraject is een mooie manier om even stil te staan.

Een coachtraject om stil te staan

Coaching is een mooie manier om stil te staan, te kijken waar je nu staat, dingen anders te doen dan je nu doet en plannen te maken. In een coachtraject leer je te ontdekken waar je doet zoals je doet en te accepteren dat je bent zoals je bent. Sterker nog, dat je zo mag zijn zoals je bent. Die basis is fijn en nodig om stappen te kunnen maken, persoonlijk te groeien en te ontwikkelen.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Een coachtraject start altijd met een intake gesprek. In dit gesprek horen we graag waar je tegenaan loopt en waar je mee aan de slag wilt. Daarnaast vertellen we je wat de mogelijkheden zijn. Zo weet je waar je aan toe bent, maar kan je ook meteen ontdekken of je een klik hebt met een coach. Dat is ontzettend belangrijk, want je gaat een intensief traject met elkaar aan. Na de intake gaan we aan de slag. Een traject bestaat uit 4 tot 8 sessies waarin we met elkaar in gesprek gaan. Na een gesprek ga je aan de slag met opdrachten. Aan het eind van het traject evalueren we het traject. We kijken terug op de afgelopen periode, wat je geleerd hebt, wat je ontdekt hebt, welke inzichten er zijn ontstaan, welke stappen je hebt gemaakt en welke je nog wilt maken.

Meer weten over het coachtraject?

Wil je meer weten over een coachtraject of ben je benieuwd wat CoachPraktijk Twente voor jou kan betekenen? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je bent van harte welkom. Je kunt bij ons terecht voor:

CoachPraktijk Twente vindt kwaliteit in een coachtraject heel belangrijk. We zijn daarom aangesloten en erkend bij NOLOC.

coachtraject

Meer berichten lezen? Lees hier over het gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers.

Op de hoogte blijven? Volg ons dat op Facebook, LinkedIn of Instagram.