Fijne jaarwisseling!

Morgen is het alweer de laatste dag van het jaar! Het was een heel bijzonder jaar, waarin ontzettend veel gebeurde en dat ondanks dat ook weer voorbij is gevlogen. De laatste dagen nemen we tijd voor reflectie, wat is er eigenlijk allemaal gebeurt dit jaar? Wat nemen we mee, wat laten we achter en welke wensen zijn er voor het nieuwe jaar. Het was voor iedereen een bewogen jaar, met moeilijke, verdrietige momenten, maar ook mooie en uitdagende. Zowel privé als op het werk werden we dit jaar flink uitgedaagd. En hoewel veel mensen snakken naar werken met collega’s waren er ook mensen die het thuiswerken heerlijk vonden en die dit graag blijven terug zien, als dat mogelijk blijft.

Binnen ons werk is ook veel gebeurt. We gingen van live gesprekken naar online gesprekken, weer naar live en vervolgens weer naar online. Hoewel het 100% is meegevallen, hopen we toch dat 2021 ons veel live gesprekken brengt. Ook start in het nieuwe jaar het nieuwe keurmerk. De twee grootste loopbaan beroepsverenigingen van Nederland zijn samen verder gegaan in een nieuw keurmerk: register loopbaan professionals. Ook de professionals van CoachPraktijk Twente mogen deze titel uitdragen vanaf het nieuwe jaar, en daar zijn we heel trots op, want kwaliteit vinden we super belangrijk. (loopbaancoach zoeken)

Goede loopbaancoach zoeken

Wil jij in het nieuwe jaar aan de slag met je loopbaan? Ga dan aan de slag met een geregistreerde en erkende professional. Dit zijn loopbaanprofessionals die een goede en erkende opleiding hebben gevolgd, een erkenningstraject hebben doorlopen, supervisie en intervisie doen en zich blijven ontwikkelen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat we aanbieden of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en altijd vrijblijvend. Je bent van harte welkom. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

loopbaancoach zoeken