Start het jaar goed met een APK!

Jaarlijks brengen we onze auto naar de garage voor een APK. Maar zelf rennen we vaak jaren door, zonder even stil te staan bij hoe het nou echt met ons gaat. Doe ik nog wat ik leuk vind? Wat vind ik eigenlijk echt belangrijk in mijn werk en leven en zie ik dat (nog) terug in mijn baan? Welke stappen wil ik de komende tijd zetten? Coaching is een APK voor jezelf, een moment om terug te blikken, jezelf te onderzoeken en verder te kijken. Zodat je gerichte stappen kan zetten die passen bij jou, je talenten, je drijfveren en de mogelijkheden en wensen die je nu hebt. (loopbaan adviseur in Twente)

APK voor jezelf

Coaching is een mooie manier om even stil te staan, waarna je weer richting kan geven aan je loopbaan. Het helpt je weer duidelijk te krijgen wat je echt belangrijk vindt en leert je (betere) keuzes te maken. Dat geldt voor je leven, maar ook zeker voor je loopbaan. Stel je jezelf wel eens de vraag of je nog blij bent met je werk? Wat maakt dat het je plezier geeft? Waar wordt jij enthousiast van in je werk? En is daar tijd voor? Heb je nog genoeg uitdaging. Door regelmatig stil te staan voorkom je dat zaken je echt tegen gaan staan of dat je helemaal geen energie meer hebt om dingen op te pakken en te veranderen. Soms kan een kleine wijziging in je werk er bijvoorbeeld al voor zorgen dat je weer plezier hebt in je werk. (loopbaan adviseur in Twente)

Loopbaan adviseur in Twente

Bij Coachpraktijk Twente kan je even aandacht geven aan jezelf, je loopbaan en je leven. Door stil te staan en in gesprek te zijn met een professional ontstaan er inzichten en kan je weer richting geven aan je leven. Je kunt bij ons terecht voor:

CoachPraktijk Twente Twente is NOLOC gecertificeerd tot Register Loopbaan Professional. Meer berichten lezen? Hier lees je meer over beroepskeuze onderzoek.

loopbaan adviseur in Twente