Fijne feestdagen!

Morgen is het kerstavond. Terugkijkend op het afgelopen jaar kan ik me bijna niet voorstellen dat het gelopen jaar is zoals het gelopen is. En voor de komende tijd is er nog weinig zekerheid over hoe het allemaal lopen gaat. Morgenavond ga ik fijn met mijn gezin genieten, we hebben lekker eten besteld bij ons lievelingsrestaurant en proberen er samen het beste van te maken. Ik ben enorm dankbaar dat ik nu kan genieten van mijn gezin, dat tijdens de lockdown toch ook voor wat reuring zorgt. Het gezin waar ik na een druk jaar even heerlijk quality time mee heb, waarmee ik de tijd kan doorbrengen en met wie ik nog heerlijk mag knuffelen. Ik gun iedereen een paar mooie, fijne dagen waarin je hopelijk weer een beetje kan opladen voor de komende tijd.

Met CoachPraktijk Twente kijken we terug op een heel bijzonder jaar. Ondanks corona zijn we ontzettend druk geweest. Naast veel mooie trajecten voor particulieren en bedrijven, mochten we weer aan de slag met het ontwikkeladvies, waar ontzettend veel mensen gebruik van hebben gemaakt. En zo tegen het einde van het jaar zijn er al verschillende berichten binnengekomen van mensen die de stap naar een nieuw begin hebben durven maken, super. (coachtraject in Twente)

Onze leuke workshops kwamen dit jaar wel op een laag pitje te staan, hopelijk komt daar volgend jaar weer verandering in, want velen van ons missen collega’s, gezelligheid en afleiding. Gelukkig konden de lessen die we geven voor Balansgroep (Registeropleiding tot Professioneel Coach) na een korte stop dit voorjaar weer doorgaan. We kijken er naar uit om volgend jaar weer aan de slag te gaan.

Nu genieten we eerst even van een vakantie. Ga jij dat ook doen? Geniet ervan en tot in het nieuwe jaar!

coachtraject in Twente

Feestelijke groeten van Bregje

Coachtraject in Twente

Wil je volgend jaar gebruik maken van (loopbaan)coaching. Dan ben je natuurlijk weer van harte welkom. Vanwege drukte zitten onze agenda’s vol tot eind januari, maar daarna ben je weer van harte welkom. Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We zijn NOLOC erkend. Meer berichten lezen? Kijk dan hier. (coachtraject in Twente)