Het heeft mij doen inzien dat ik ertoe doe

Na elk coach traject laat ik klanten een evaluatie invullen en in een van de laatste stond deze zin: ‘Ik vond mijn coach Bregje een hele leuke vrouw bij wie ik mij erg op mijn gemak voelde en die mij heeft doen inzien dat ik er toe doe.’ Het raakte me, want het gaat precies over datgene wat ik zo belangrijk vind. Dat je in de basis ok bent, dat je er mag zijn en er toe doet. In de meeste trajecten hoor ik dat mensen gegroeid zijn, steviger in hun schoenen staan en betere keuzes kunnen maken. En eigenlijk maakt het niet zoveel uit of ze voor een persoonlijk traject kwamen of voor een loopbaan traject. Voor mij zijn beide delen in je leven niet zonder elkaar te zien. (loopbaancoach Tubbergen)

Wat doen we in een coach traject? (loopbaancoach Tubbergen)

Loop je in je leven ergens tegen aan? Wil je iets veranderen, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Ga dan aan de slag in een coach traject. Waar kan je het personal coaching traject voor inzetten?

 • Balans aanbrengen in je leven
 • Meer plezier krijgen in je leven
 • Zelfverzekerder worden
 • Meer inzicht krijgen op je eigen mogelijkheden
 • Ontdekken van je drijfveren en kwaliteiten
 • Nieuwe inspiratie en/of motivatie op doen
 • Makkelijker keuzes durven/willen maken
 • Leren beter te communiceren
 • Durven doen waar je echt van droomt
 • Leven vanuit je hart en passie
 • Leren loslaten (loopbaancoach Tubbergen)

Wat gaan we doen?

Een personal coaching traject begint met een oriënterend gesprek. We inventariseren jouw wensen en maken, zo nodig, jouw coachvraag concreet. Bij personal coaching staan vier vragen centraal die achtereenvolgend aan bod komen:

 • Wie ben ik? 
  Zelfkennis is de basis van geluk en balans. Wanneer je jezelf beter leert kennen, ben je in staat om betere keuzes te maken die er voor zorgen dat jouw leven beter in balans is. (loopbaancoach Tubbergen)
 • Wat kan ik? 
  Wat zijn jouw talenten? Waar blonk je als kind in uit? Veel talenten zitten er al van jongs af aan in. Maar zie je die talenten nog steeds, benut je ze nog? Wanneer je doet waar je goed in bent, doe je het met plezier. Blijf daarbij met twee benen op de grond staan. Want wanneer je doorslaat in je talenten kom je in je valkuil terecht. We onderzoeken waar je goed in bent, wat jouw valkuilen zijn en hoe je daarmee om kunt gaan. (loopbaancoach Tubbergen)
 • Wat wil ik? 
  Als je doet wat je wilt kan je het ook, dan is er een intrinsieke motivatie. Wanneer je weet wie je bent en wat je kunt kan je dit omzetten naar actie en in je kracht gaan staan. We zoeken waar jouw motivatie ligt en zetten deze in bij het behalen van jouw doelen in de volgende fase.
 • Wat doe ik?
  In deze fase gaan we aan de slag. Afhankelijk van jouw coachdoel zetten we een actieplan op. We stellen concrete doelen op waaraan acties worden gekoppeld. Na deze fase ronden we het traject af met een evaluatiegesprek. (Life & loopbaancoach Tubbergen, Geesteren, Almelo)

Bij het personal coaching traject zoeken we naar een goede levensbalans. Je gaat vormgeven aan jouw leven vanuit jouw wensen en talenten. CoachPraktijk Twente is pragmatisch en realistisch, zodat je na een coach traject een goede basis hebt gecreëerd voor meer balans in je leven nu en in de toekomst, je de stappen durft te nemen waarvan je droomt of keuzes kunt maken. (loopbaancoach Tubbergen)

Life & loopbaancoach Tubbergen, Geesteren, Almelo

Wil je aan de slag met een coach? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom! (loopbaancoach Tubbergen)

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend en TMA gecertificeerd.

loopbaancoach Tubbergen

Meer berichten lezen? Lees hier een aantal tips om relaxt op vakantie te gaan.