Je kan nog steeds gebruik maken van het gratis loopbaantraject!

Ben jij een werkende 45-plusser? Maak dan gebruik van het gratis loopbaantraject met ontwikkeladvies! De minister heeft een aantal beroepsgroepen aangewezen die in aanmerking komen voor de subsidieregeling en daarmee gratis een persoonlijk ontwikkeladvies voor hun loopbaan kunnen aanvragen. Je krijgt je ontwikkeladvies als 45-plusser volledig vergoed als je:

  • Minimaal 12 uur per week werkt (en dus niet werkloos bent)
  • Niet ziek bent
  • Niet in een reorganisatie of ontslagregeling zit

Wat gaan we doen?

Het gratis loopbaantraject voor 45-plussers is specifiek op deze situatie gericht. Samen met je coach ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. We doen ook verschillende testen, zoals een drijfveren en kwaliteitentest. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken, met als resultaat een concreet actieplan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan.

Voldoe je aan alle voorwaarden voor het gratis loopbaantraject?

Neem dan snel contact met ons op voor jouw gratis loopbaantraject! Wij regelen voor jou de subsidieaanvraag. Je kan ons bereiken via mail (info@coachpraktijktwente.nl), via telefoon (06-12778312) of door een bericht te plaatsen op de website.

Kom je niet in aanmerking voor de subsidieregeling? Maar wil je wel starten met een loopbaan traject of een ander coachtraject? Kijk dan eens rond op de website voor de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor:

Wil je op de hoogte blijven over het gratis loopbaantraject of andere berichten over coaching? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn of Instagram.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.

gratis loopbaantraject

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over de loopbaanscan.