Wat wil je anders in je volgende baan?

(NOLOC coach Twente) Je zit niet meer op je plek. Je krijgt er geen energie meer van of je merkt dat je niet meer wordt uitgedaagd. Tijd voor wat nieuws? Maar waar ligt voor jou eigenlijk de uitdaging? Waar krijg jij energie van en waar loop je dan zo op leeg? De loopbaanscan van CoachPraktijk Twente geeft hier inzichten over.

Loopbaanscan als APK

Net als je auto is het ook goed om je loopbaan af en toe een goede onderhoudsbeurt te geven. Door stil te staan bij waar je nu staat en hoe je daar gekomen bent ontstaan er niet alleen inzichten, daarnaast krijg je ook helder waarom je bepaalde stappen hebt gemaakt en wat je nu echt belangrijk vindt. Dat is een mooie basis om mee te nemen naar de toekomst. Wat wil je graag blijven doen? Wat wil je juist graag anders doen? Welke stappen wil je nog maken en wat is daar voor nodig? Onze loopbaanscan is een mooie manier om hier inzicht in te geven. (NOLOC coach Twente)

Wat gaan we doen?

Wil je de loopbaanscan doen? Dan plannen we eerst een intakegesprek. In dit gesprek kijken we waarmee jij graag aan de slag wilt en of de loopbaanscan goed past bij jouw vraag. Zodra helder is waarmee je aan de slag wilt en wat jouw doel is wordt de loopbaanscan opgestart. De loopbaanscan bestaat uit een aantal digitale vragenlijsten die je thuis maakt. Wanneer je de vragenlijsten hebt ingevuld plannen we een afspraak voor het bespreken van de uitslag. Hiervoor kom je weer naar ons toe. In een gesprek bespreken we verder de uitslag van jouw test en wat dit concreet voor jou kan betekenen of welke stappen je kunt nemen. Na afloop krijgt je een mooie rapportage mee naar huis. Je ontvangt daarnaast ook een digitaal exemplaar. (NOLOC coach Twente)

Wat kost het?

De loopbaan scan doen kost €295,- inclusief btw. Dit bedrag is inclusief een uitgebreide rapportage en het gesprek naar aanleiding van jouw rapport. (NOLOC coach Twente)

Wil je de loopbaanscan doen?

Wil je ook de uitgebreide loopbaanscan doen of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Coachpraktijk Twente? Kijk dan eens rond op onze website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom. Een kennismakingsgesprek is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. (NOLOC coach Twente)

NOLOC coach Twente

CoachPraktijk Twente vindt kwaliteit belangrijk. We zijn daarom aangesloten en erkend bij de grootste beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals, NOLOC.

NOLOC coach Twente

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook, LinkedIn en Instagram!

Meer berichten lezen? Ontdek hier waarom jouw to do lijst niet werkt.

NOLOC coach Twente, NOLOC coach Twente