Wat heb jij nodig om de komende 10 jaar met plezier te werken?

De eerste mensen zijn inmiddels gestart met het gratis loopbaan traject. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft voor 2019 een bedrag beschikbaar gesteld voor 45-plussers waarmee ze de hulp van een loopbaancoach kunnen inschakelen. Deze subsidie voor gratis loopbaan advies kunnen ze gebruiken voor een aantal gesprekken met een coach om samen eens naar je loopbaan te kijken. Vragen waar mensen bijvoorbeeld mee aan de slag gaan zijn:

  • Past mijn werk nog goed bij mij?
  • Waar word ik enthousiast van?
  • Hoe houd ik mijn baan uitdagend de komende jaren?
  • Hoe zorg ik voor meer balans tussen werk en privé?
  • En hoe zorg ik ervoor dat ik minder stress ervaar?

Gratis loopbaan advies

Ben je 45-plusser en wil je graag eens samen met een coach naar jouw werk en loopbaan kijken? Meld je dan aan voor het gratis loopbaan advies! Wij zorgen voor de afhandeling van de subsidie! Er zijn een paar eisen aan de aanvraag verbonden:

  • Je moet minimaal 12 uur werken
  • Je mag niet ziek zijn of in een outplacement – of tweede spoor traject zitten

Wat gaan we doen?

Het gratis loopbaan advies voor 45-plussers is specifiek op deze situatie gericht. Samen met je coach ga jij kijken hoe jouw situatie er uit ziet. Zowel naar wat jij leuk vindt en goed kan, als naar de arbeidsmarkt en welke kansen die voor jou biedt. Je kan dit traject ook gebruiken om te onderzoeken wat je nodig hebt om jouw huidige baan de komende jaren nog leuk en uitdagend te houden. Het hoeft dus niet zo te zijn dat je van baan wilt veranderen!

We doen ook verschillende testen, zoals een drijfveren en kwaliteitentest. Eigenlijk een soort APK van je loopbaan! Het traject bestaat uit een intake en een drietal gesprekken, met als resultaat een plan dat jou richting geeft voor de ontwikkeling van het volgende deel van jouw loopbaan.

Contact opnemen voor gratis loopbaan advies

Wil je gebruik maken van het gratis loopbaan advies. Neem dan hier contact met ons op. Je bent van harte welkom!

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend

gratis loopbaan advies

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over energiegevers en energievreters.