Hoe raak je niet meer afgeleid

(goede coach almelo) Je concentreren op het lezen van een boek is lastig wanneer je je ineens herinnert dat je nog een e-mail moet sturen of dat je nog snel een boodschap moet doen. Dagelijks is het menselijk brein meer dan 3,5 uur kwijt aan het verwerken van informatie. Niet zo gek dat er dan gedurende de dag ineens gedachten door je hoofd schieten. Gelukkig is daar breinexpert Mark Tigchelaar. Hij deelt zijn tips zodat je minder snel afgeleid bent en dus beter kunt presteren.

Concentratie op het werk

(goede coach almelo) Wat heb jij nodig op het werk om lekker te kunnen werken? De een is gebaat bij veel rust, zodat hij gefocust kan werken en taken kan afronden. De ander wordt daar juist helemaal niet blij van en heeft een geslaagde dag wanneer er veel afwisseling is. Wanneer je goed weet wat jij nodig hebt om een geslaagde dag te hebben, kan je ook heel concreet richting geven aan jouw werkende leven. Buiten dat is het natuurlijk prettig als je met aandacht en focus je werk kunt doen. En dat geldt natuurlijk ook voor je privé leven. Echte aandacht voor je partner, of de kinderen, of voor wat je aan het doen bent.

Rust en balans in je leven

(goede coach almelo) Wil je meer rust en balans in je leven, maar kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Ga dan aan de slag met een coach? In een coachtraject leer je jezelf goed kennen. Je begrijpt waarom je doet zoals je doet, wat een dag voor jou waardevol maakt en welke zaken echt belangrijk zijn in jouw leven. We gaan aan de slag met een stappenplan om met resultaat aan jouw doelen te kunnen werken. Zodat je na het traject niet alleen lekker in je vel zit, maar ook (betere) keuzes kunt maken en richting kan geven aan jouw leven.

Goede coach Almelo

Op zoek naar een goede coach in Almelo? CoachPraktijk Twente is een door NOLOC erkende (loopbaan)coach professional. We zijn DISC en TMA gecertificeerd. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Goede coach almelo

Bron: Tijdschrift voor coaching

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over het belang van af en toe even stil staan. Meer interesse in hooggevoeligheid? Kijk dan hier.

Goede coach Almelo