Jouw patronen ontdekken

Iets veranderen in ons leven. Het is een wens die veel voorbij komt. Meer tijd hebben voor jezelf. Keuzes durven maken. Voor jezelf durven gaan staan. Zichtbaar worden. Grenzen durven stellen. Wensen die we waarschijnlijk al langer hebben, maar die steeds meer op de voorgrond komen. Duidelijker en groter worden. Wensen die misschien lang weg onderdrukt konden worden. Omdat je in je leven andere strategieën hebt gekozen om te komen waar je nu bent. En die strategieën leken heel fijn en veilig, maar beginnen je nu in de weg te zitten. Een goede coach helpt je een verandering te realiseren door diepgaand met jou te onderzoeken wat maakt dat het zo moeilijk is te doen wat je zo graag wilt.

Hardnekkige patronen

In ons leven kiezen we voor strategieën, daar beginnen we als kind al mee. De een gaat het conflict aan, terwijl de ander al als jong kind liever de weg van vermijden kiest. De manieren hoe we met zaken omgaan worden bekende patronen. Dat is fijn, duidelijk en vertrouwd. Maar je zal niet de eerste zijn die na verloop van tijd merkt dat sommige patronen je eigenlijk vooral in de weg zitten. En dat is een mooi moment om een goede coach op te zoeken. Een coach die je helpt deze patronen en strategieën zichtbaar te maken, jezelf echt te onderzoeken. Te ontdekken waarom het zo moeilijk is deze patronen te doorbreken. En in kaart te brengen welke stappen je kan zetten naar dat vrije, autonome leven.

Aan de slag met een goede coach

Herken je bovenstaand verhaal en heb je behoefte om met een coach aan de slag te gaan? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor je kunnen betekenen. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

Onze coaches zijn NOLOC en NOBCO geaccrediteerd. Meer berichten lezen? Kijk dan hier.

een goede coach