Er is nog steeds budget voor het gratis ontwikkeladvies? Ga jij er nog gebruik van maken?

Heb jij al gebruik gemaakt van het gratis Ontwikkeladvies? Dat kan nog tot het einde van dit jaar (mits de subsidiepot niet leeg is). Inmiddels heb ik al veel mooie trajecten doorlopen, met zeer uiteenlopende vragen. Zo zijn er mensen die willen onderzoeken wat ze nodig hebben om het met plezier vol te houden tot het pensioen. Anderen willen leren beter grenzen te stellen, of de communicatie verbeteren. De subsidie is een mooi cadeau van de overheid om je werkplezier, tevredenheid en effectiviteit op het werk te vergroten. Soms hoor ik dat mensen het idee hebben dat de subsidie alleen bedoeld is voor mensen die niet tevreden zijn of een nieuwe baan willen, maar dat is zeker niet het geval. Het is voor alle werkende 45-plussers die wel eens stil willen staan bij hun werk, leven en loopbaan. Dus, heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan alsnog! Je bent van harte welkom! (coaching twente omgeving)

Waar kan je de subsidie voor gebruiken? Een aantal voorbeelden:

  • Jouw drijfveren en talenten ontdekken
  • Beter leren omgaan met stress
  • Onderzoeken wat jouw energiegevers en energienemers zijn
  • Meer balans creëren in je werk en leven
  • Persoonlijke effectiviteit verbeteren of vergroten
  • Aan de slag met timemanagement
  • Je communicatietechnieken verbeteren
  • Assertiever leren worden
  • Grenzen leren aangeven (coaching twente omgeving)

Wat gaan we doen?

CoachPraktijk Twente biedt 45-plussers een mooi traject aan, bestaande uit een intakegesprek en drie sessies. In dit traject maak je onder andere een test om je drijfveren en talenten in kaart te brengen, daarnaast gaan we in een aantal sessies stil staan bij jouw werk en je loopbaan. Waar sta je nu? Hoe ben je daar gekomen en waar wil je nog naar toe? Doe je nog waar je blij van wordt? Wil je aandacht besteden aan vitaliteit of balans in werk en leven? Dan kan dat natuurlijk ook. Tijdens een intakegesprek bepalen we samen waaraan we aandacht besteden in jouw traject. (coaching twente omgeving)

Voor wie is het bedoeld?

Sommige mensen zijn bang dat een traject alleen gestart kan worden als je weg wilt bij je huidige werk, maar dat is zeker niet de bedoeling van de subsidie! Het is juist voor iedereen, ongeacht waar je staat in jouw loopbaan. Het is een mooie manier om richting te geven aan jouw loopbaan, je bewust te worden van je behoeften op het gebied van je loopbaan, je talenten, maar ook van je valkuilen. Hoe komt het nou dat je daar telkens weer inloopt? En hoe kan je daar beter mee omgaan. Het traject is vooral bedoeld om ook de komende jaren met tevredenheid, plezier en enthousiasme te werken.

Stappen maken in je loopbaan – Coaching Twente omgeving

Het kan natuurlijk ook best zijn dat je juist wel behoefte hebt aan wat veranderingen in je loopbaan, dan gaan we onderzoeken waar die veranderingen nodig zijn. Misschien heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer uitdaging of is het je soms juist te veel. Samen gaan we kijken hoe je daar vorm aan kunt geven en welke stappen je kan maken in je werk en leven. We onderzoeken daarbij ook wat mogelijk is bij je huidige werkgever. (coaching twente omgeving)

Je bent van harte welkom! Coaching Twente omgeving

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je eens over je werk en leven in gesprek met een objectieve, professionele gesprekspartner? Neem dan contact met me op! Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.

De coaches van CoachPraktijk Twente zijn NOLOC erkend.

coaching twente omgeving

Meer berichten lezen? Ontdek hier welke branches je interessant vindt.

coaching twente omgeving, coaching twente omgeving