Is een (geschreven) cv nog wel genoeg?

(coach regio almelo) Is een gewone CV en een geschreven sollicitatiebrief vandaag de dag nog wel genoeg? Of maken flitsende animaties, filmpjes en high-end fotografie juist net dat verschil tussen wel of niet op gesprek komen en – daaruit voortvloeiend – wel of geen baan?

Er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk met je CV en een sollicitatiebrief maar dat betekent niet dat je direct naar WordArt moet grijpen volgens Machteld Hiemstra, consultant bij Brunel.

Intermediair.nl vroeg Hiemstra naar de de do’s en don’ts met betrekking tot een CV. ‘Ga alsjeblieft niet werken met kleurtjes want dat voegt niets toe. Laat vooral zien wie je bent, en waarom je deze baan wil.’ (coach regio almelo)

Zowel de sollicitatiebrief als het CV mogen wel wat persoonlijker, vindt Hiemstra. ‘Sterker, dat moet misschien wel.’ Bekijk het gesprek in onderstaand filmpje. (coach regio almelo)

Loopbaan coaching

Ben je het helemaal zat op je werk of verveel je je te pletter en is het tijd voor een nieuwe uitdaging, maar heb je geen idee wat? Ga dan met een coach aan de slag om te ontdekken wat echt bij jou past. In een coach traject leer je jezelf goed kennen. Je ontdekt jouw drijfveren en talenten, maar snapt ook waarom je telkens in bepaalde valkuilen stapt. Je begrijpt waarom je doet zoals je doet, ontdekt waar je veel energie krijgt en waar je helemaal van leeg loopt. Je ontdekt welke werkzaamheden goed aansluiten bij jou en je wensen en kan zo een gerichte keuze maken. (coach regio almelo)

Coach regio Almelo

Wil je aan de slag met een loopbaan coach? Kijk dan eens rond op onze website om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. CoachPraktijk Twente is een ervaren professional, we zijn NOLOC erkend en werkzaam in Twente en omgeving. Wil je graag een kennismakingsgesprek met ons plannen? Neem dan contact met ons op. Je bent van harte welkom!

Meer lezen? Kijk dan hier!

coach regio almelo

Bron: Loopbaan Visie

Coach regio Almelo