‘Een cadeautje van de overheid’

‘Het is een cadeautje van de overheid,’ zei een klant vorige week. En dat is het ook. Ze maakte gebruik van het gratis loopbaan traject voor werkende 45-plussers. In dit traject kijken we naar je leven en loopbaan. We staan stil bij waar je nu staat om vervolgens te onderzoeken wat mooie vervolgstappen zijn. De vragen waar mensen mee komen lopen enorm uiteen. Hieronder wat onderwerpen waarmee je aan de slag kan gaan: (Coach Hengelo)

  • Jouw drijfveren en talenten ontdekken
  • Beter leren omgaan met stress
  • Onderzoeken wat jouw energiegevers en energienemers zijn
  • Meer balans creëren in je werk en leven
  • Persoonlijke effectiviteit verbeteren of vergroten
  • Aan de slag met timemanagement
  • Je communicatietechnieken verbeteren
  • Assertiever leren worden
  • Grenzen leren aangeven

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit een intake gesprek en drie vervolggesprekken. Daarnaast is een drijfverentest ook een onderdeel van het traject. Wat precies de inhoud wordt van het traject bepalen we samen naar aanleiding van jouw vraag en behoeften. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een intakegesprek. Je bent van harte welkom. (coach Hengelo)

Recensies coach Hengelo, Almelo

Benieuwd naar andere reactie op het traject? Hieronder lees je er nog een paar:

Jacqueline: ‘Bregje is een goede coach en een persoon waar ik vertrouwen in had. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven en heeft het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed komt en wat ik daarbij zelf kan doen.’

Jeroen: ‘Ik heb op vrijwillige basis deel mogen nemen aan het aangeboden “coachingstraject”. Na enige twijfel of dit meerwaarde voor mij zou hebben toch de aanmelding gedaan en daar geen spijt van gekregen. Samen met mijn coach heb ik in een aantal sessies eigenlijk de bevestiging gekregen van mijn eigen zelfbeeld waarbij ook zeker wel de vinger op de zere plek werd gelegd voor wat betreft punten waarin ik zou kunnen verbeteren. Een traject wat voor mij echt van meerwaarde is geweest. Zeker aan te bevelen voor mensen die ook wel eens worstelen met de “en nu?” vraag.’ (Coach Hengelo)

Douwe: ‘Professionele en op de praktijk toegespitste begeleiding. Aanrader!’

Christa: ‘Bregje is een geïnteresseerde coach die oog heeft voor detail en goed voorbereid te werk gaat. Ze beschikt over een grote hoeveelheid mensenkennis en ze is een prettig persoon in de omgang. Ze geeft je direct een warm, welkom gevoel en neemt je serieus. Ik kan haar van harte aanbevelen!’ (coach Hengelo)

Angelique: ‘Ik heb Bregje leren kennen als een rustig persoon die goed kan luisteren en te vertrouwen is. Ze weet door te dringen tot de kern en heeft mij geholpen mijn kernkwaliteiten weer scherp te krijgen. Door mij een spiegel voor te houden ben ik me weer bewuster geworden van mijn kwaliteiten en waar ik tegen aan loop. Hier kan ik ook mee aan het werk. Ik heb door onze gesprekken weer scherp in welke functies ik mijn werkgeluk kan vinden. Daar gaan we nu vol energie mee aan het werk! Fijn dat ik dit traject heb mogen doorlopen.’ (Coach Hengelo)

Coach Hengelo, Almelo en omgeving

Zoek je een erkende coach Hengelo, in Almelo of omgeving? Dan ben je bij ons van harte welkom. We zijn werkzaam vanuit Almelo, maar ook inzetbaar op andere locaties voor bijvoorbeeld coaching on the job, leuke workshops of teamtrainingen. Wil je meer weten? Kijk dan eens rond op onze website. (Coach Hengelo)

Coach Hengelo

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over sollictatievragen die je in een gesprek kunt verwachten.

CoachPraktijk Twente is NOLOC erkend.