Tango van de ikken

Zoek een coach Almelo(Zoek een coach Almelo) Heb jij al kennisgemaakt met al je ikken? Gekke vraag? Nee hoor! Ieder mens heeft verschillende kanten, subpersonen, ikken, die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Dat is het uitgangspunt van Voice Dialogue, een theorie die veel gebruikt wordt om inzicht in jezelf te krijgen. En die ook heel goed gebruikt kan worden om op een heel nieuwe manier naar relaties te kijken: je neemt je ikken immers mee in je relatie met de ander. Die ikken bepalen op een zeker moment tot wie je je aangetrokken voelt, en tot wie juist niet.

De rol van de ikken in een relatie

In haar nieuwste boek de Tango van de ikken gaat Berry Collewijn dieper in op de interactie van de ikken in de (intieme) relatie en verduidelijkt ze welke subpersonen daarin een rol spelen. In het boek wordt ook uitgelegd waarom je zo kwetsbaar in deze interactie bent en hoe je dat kunt hanteren. Met dit inzicht kun je op cruciale momenten een nieuwe vorm in de relatie zoeken en zo weer een liefdevolle band creëren. Bovendien krijg je praktische handvatten om dat in effectief gedrag om te zetten. (Zoek een coach Almelo)

Voor nieuwe en bestaande relaties

De Tango van de ikken is geschreven voor iedereen die een bestaande relatie wil verdiepen, een nieuwe relatie wil aangaan of een uitgedoofde relatie nieuw leven in wil blazen. De inhoud is zeker ook van toepassing op (werk-)relaties in het algemeen.

Boek graag lezen?

In samenwerking met Thema geeft Tijdschrift voor Coaching 5 gratis exemplaren weg! (Zoek een coach Almelo)

Zoek een coach Almelo

Loop je rond met een loopbaanvraag? Of wil je aan de slag met persoonlijke groei? Meer balans in je leven of je zelfvertrouwen vergroten? Start nog dit jaar met een coachtraject! In een coachtraject leer je jezelf goed kennen. Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en kunt. Je begrijpt waarom je doet zoals je doet en leert (betere) keuzes te maken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. (Zoek een coach Almelo)

Meer berichten lezen? Lees hier een bericht over de TMA team analyse of lees hier over het persoonlijk ontwikkelbudget.

Zoek een coach Almelo