Wat doe jij met je persoonlijk ontwikkelbudget

Stelt jouw werkgever (jaarlijks) een persoonlijk ontwikkelbudget voor jou beschikbaar? Onderzoek dan eens wat daar nog van over is. Het is je eigen verantwoordelijkheid gebruik te maken van dit budget (voor het eind van dit jaar!) en in te zetten voor jouw eigen groei en ontwikkeling. CoachPraktijk Twente biedt verschillende mogelijkheden waarvoor je jouw ontwikkelbudget kan gebruiken

Investeer in persoonlijke groei

Er zijn verschillende mogelijkheden voor je persoonlijk ontwikkelbudget, zoals een opleiding, een loopbaanscan, coaching of een assessment. Wat bij jou past hangt af van jouw wensen en bedrag dat er beschikbaar is. Bij CoachPraktijk Twente kan je je budget gebruiken om een loopbaan coachtraject of om een loopbaan assessment te doen. In een loopbaan coachtraject ga je aan de slag met een loopbaan vraag. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je effectiever wilt werken, beter wilt leren communiceren of duidelijk wilt krijgen wat een mooie vervolgstap is in jouw loopbaan. Een traject bestaat meestal uit 8 sessies waarin je een goed beeld krijgt van jezelf, je concreet aan je doelen gaat werken en keuzes leert te maken die passen en jou en en je loopbaan.

Een assessment inzetten met je persoonlijk ontwikkelbudget kan je doen om inzicht te krijgen in jouw drijfveren en talenten. Een assessment brengt jouw competenties is kaart en biedt een mooie basis voor een stappenplan of ontwikkelplan bij jouw werkgever.

Aan de slag met jouw persoonlijk ontwikkelbudget

Wil je jouw persoonlijk ontwikkelbudget inzetten om te groeien en jezelf te ontwikkelen in jouw loopbaan? Kijk dan eens rond op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. In een kennismakingsgesprek vertellen we je graag over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom. Bij je werkgever kan je navraag doen over de hoeveelheid budget en de mogelijkheden.

CoachPraktijk Twente is een door NOLOC erkende loopbaan professional.

Meer berichten lezen? Kijk dan hier of lees hier over de tango van de ikken.

persoonlijk ontwikkelbudget