Welke werkzaamheden passen goed bij jou?

Je bent gemotiveerder, succesvoller en effectiever als je werk doet dat dicht bij jouw aard ligt. Weet jij welke werk dicht bij jouw aard ligt? Met behulp van een TMA Talent Assessment maak je het mogelijk om een objectieve, constructieve en diepgaande beoordeling te krijgen van jouw drijfveren, drijfveren, competenties, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden.

TMA Talent Assesment

De TMA Talentenanalyse meet jouw drijfveren en talenten en geeft daarmee inzicht in jouw motivatie.

Drijfveren en talenten
Drijfveren zijn de bouwstenen van de persoonlijkheid van mensen. Ze typeren als het ware de persoonlijkheid. De drijfveren hebben een grote invloed op het gedrag van mensen en de ontwikkeling én ontwikkelingsmogelijkheden van de personen. Talenten zijn de positief geformuleerde gedragsbewoordingen en uitleg die voortvloeien uit de lage en hoge scores van de drijfveren. (TMA Talent Assessment)

Motivatie
De drijfveren en daaruit voortvloeiende talenten zijn belangrijke factoren die mensen aanzetten tot gedrag – of juist remmen. Gedrag wordt niet alleen bepaald door het “kunnen” (competenties en cognitieve capaciteiten), maar vooral ook door het “willen” (drijfveren en talenten). Dit alles in een gegeven omgeving die stimuleert of belemmert. Werkzaamheden die bij de persoonlijke drijfveren en talenten aansluiten worden veelal als motiverend ervaren. (TMA Talent Assessment)

Wat gaan we doen?

Wanneer je het TMA Talent Assessment wilt doen, dan gaan we van start met een kennismakingsgesprek waarin we het doel bepalen. Daarnaast brengen we je achtergrond, ervaring en huidige situatie in kaart. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Het traject ziet er als volgt uit:

1. Wil je na het intakegesprek graag starten, dan beginnen we met het plannen van een afspraak.
2. Daarna ontvang je een uitnodiging voor een online vragenlijst, dit zijn ruim 300 vragen (ongeveer 5 kwartier). Je vult deze in voor onze afspraak.
3. In een coachgesprek bespreken we de uitkomsten van jouw analyse
4. Je ontvangt na afloop van het gesprek jouw digitale rapportage

Informatie TMA Talent Assessment

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het TMA Talent Assessment? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

CoachPraktijk Twente is door NOLOC gecertificeerd. Meer berichten lezen? Doe hier de gratis stress-check.

TMA Talent Assessment