Heb jij last van stress?

Iedereen heeft wel eens last van stressklachten. Dat is niet erg, mits het maar hanteerbaar is en tijdelijk. In je werk en leven krijgen we regelmatig te maken met zaken die ons stress geven. Wat stress geeft hangt af van verschillende factoren, waaronder jijzelf. Wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe je omgaat met zaken heeft invloed op jouw stressbeleving. Herken je stress bij jezelf en merk je dat je al langere tijd klachten hebt? Blijf daar dan niet mee rond lopen! Als je tijdig aan de bel trekt kan je mooie stappen zetten voor meer rust en balans in je leven. Blijf je te lang door lopen met deze klachten, dan ben je een stuk verder van huis. (Twente Coachpraktijk)

Aan de slag 

Wil je aan de slag met jouw stressklachten? Start dan met een intake bij een coach. Ontdek bij wie je je prettig voelt en werkt op een manier die bij jou past. Bij CoachPraktijk Twente vinden we de intake een belangrijk moment. We horen graag waar jij tegen aanloopt. Daarnaast kunnen we elkaar leren kennen en kunnen we jou vertellen hoe wij werken en wat de mogelijkheden zijn. Een intake geeft ons ook een goed beeld van hoe we aan de slag kunnen gaan met jou, want dat verschilt natuurlijk per persoon. We willen je graag een traject aanbieden dat aansluit op jouw behoeften. (Twente Coachpraktijk)

Heb je besloten bij ons aan de slag te gaan, dan starten we het traject. Gemiddeld zien we elkaar om de week in het traject. We gaan jou goed leren kennen en ontdekken waarom je stress ervaart. We ontdekken hoe je omgaat met stressklachten en hoe je dat anders kan doen. Zo ontstaat er meer rust en ruimte, die je weer kan inzetten voor zaken die je belangrijk vindt in het leven.

Twente Coachpraktijk

Wil je meer weten over dit traject of een van onze andere trajecten? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom.

CoachPraktijk Twente is aangesloten bij beroepsverenigingen NOBCO en NOLOC. Meer berichten lezen? Lees hier meer over ons TMA talent assessment.

twente coachpraktijk    twente coachpraktijk