Wie ben jij?

(TMA professional Twente) Ken jij jezelf eigenlijk? Neem jij wel eens de tijd om stil te staan bij wie je bent? Waar loop jij warm voor? Waar mogen mensen jou voor wakker maken? Voor welke dingen word jij vaak gevraagd? Zelfkennis is een mooie basis voor acceptatie, zelfvertrouwen en de mogelijkheid te groeien en ontwikkelen. Je weet immers heel goed wie je bent, wat je kunt en wat je wilt ontwikkelen.

Tijd om even stil te staan

(TMA professional Twente) Het klinkt vanzelfsprekender dan het is. We hebben vaak helemaal geen tijd om stil te staan. De waan van de dag vraagt ons door te gaan, ad hoc zaken op te pakken en door te rennen naar de volgende halte. Toch is regelmatige reflectie ontzettend belangrijk. Waar sta je nu eigenlijk? En is dat waar je wilde staan? Tegen welke overtuigingen en belemmeringen loop je aan? Waar droom je nog van? Luister je daar nog naar?

Denk jij nog aan jezelf? (TMA professional Twente)

Soms vraagt het leven andere dingen van jou dan je gepland of gehoopt had. Dan kan en is ook goed, maar het wil niet zeggen dat je daardoor alles overboord moet gooien. Zo ervaren veel mensen druk, alle ballen moeten omhoog, er is verantwoordelijkheid, rekening houden met anderen. Dat is soms lastig, maar wil niet zeggen dat je voorbij moet gaan aan jezelf. Wanneer jij lekker in je vel zit, ben je ook een leuke vriendin/vriend, partner, ouder, etc. Wat wil je je kinderen meegeven? Neem je daarin ook je verantwoordelijkheid? Door af en toe stil te staan bij jezelf, je behoeften en drijfveren kom je dichter bij jezelf, zit je beter in je vel en kan je beter keuzes maken. Dat is fijn, voor jezelf en je omgeving. (TMA professional Twente)

TMA Methode

Een mooie methodiek om jezelf eens onder de loep te nemen is de TMA methode. Deze analyse  geeft je naast veel zelfinzichten kennis over jouw talenten, drijfveren en jouw aanleg voor competenties. Een mooie basis om richting te geven aan jouw werk en leven. De analyse start met een uitgebreide vragenlijst, gevolgd door een gesprek waarin we jouw uitslag bespreken. Dit kan een onderdeel van een coachtraject zijn, maar het is ook mogelijk alleen deze analyse te doen. Wil je meer weten over de TMA of over onze andere mogelijkheden? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. (TMA professional Twente)

TMA professional Twente

CoachPraktijk Twente is door TMA gecertificeerd TMA professional. (TMA professional Twente)

tma professional Twente

Meer berichten lezen? Kijk dan hier!